Κόπηκε στα δύο η Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Κόπηκε στα δύο η Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο


Καταιγίδα πλήττει ξανά την Αττική αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα να κλείσει πριν λίγο η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που γέμισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο.

Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 27/6 έχουν κλείσει και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο, ενώ στην περιοχή έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων περίπου ενός χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτή την ώρα έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, για όσους κινούνταθ προς Κόρινθο.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

Πλημμύρησε ξανά η Μάνδρα!

Την ίδια ώρα, ορμητικά νερά έχουν κατακλύσει ξανά τη Μάνδρα Αττικής από τη νεροποντή που πλήττει αυτή την ώρα την περιοχή.

Ήδη έχει δοθεί εντολή από την Τροχαία για διακοπή της κυκλοφορίας, ιδιαίτερα στην οδό Κορόπουλη που είχε κλείσει και χθες.

Αρκετά υπόγεια σε σπίτια έχουν ήδη πλημμυρίσει. Ήδη η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμή 30 κλήσεις από Μάνδρα και Μαγούλα για παροχή βοήθειας και άλλες 40 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad