Κάνε την ταράτσα σου μια καλοκαιρινή όαση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Κάνε την ταράτσα σου μια καλοκαιρινή όαση


Tα βράδια του καλοκαιριού, η πόλη παίρνει άλλο χρώμα.

Ακόμα και μέσα στον θόρυβό της, μπορούμε να βρούμε την ηρεμία που αναζητάμε πριν φύγουμε από αυτή για κάποιον προορισμό. Το σπίτι μας μπορεί να μας δώσει ανάσες δροσιάς, αν το διαμορφώσουμε κατάλληλα.

Τα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια, οι παρέες ενώνονται και οι στιγμές παίρνουν άλλο χρώμα. Υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι, που για πολλούς γίνεται «επέκταση» της καθημερινότητάς τους το καλοκαίρι. Μιλάμε για την ταράτσα, το μέρος που μας φέρνει πιο κοντά με τον αττικό ουρανό, πιο κοντά με τον πιο χαλαρό εαυτό μας. Η ταράτσα μπορεί να γίνει ένας χώρος αναψυχής τους καλοκαιρινούς μήνες. Να δώσει μια ανάσα δροσιάς τις ημέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε την ταράτσα μας με τρόπο που θυμίζει καλοκαιρινό θέρετρο. Δεν είναι κάτι δύσκολο, ούτε κάτι πολυδάπανο. Είναι κάτι που ζητά από μας το πιο δημιουργικό κομμάτι της φαντασίας μας.

Αυτό που κυρίως θέλουμε, είναι να μπορούμε να καθίσουμε με άνεση, εμείς και τα αγαπημένα μας. Υπάρχουν έπιπλα που μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε μακριά από την πόλη, σε κάποιο νησί.

Μια αιώρα, μια κούνια, αναπαυτικές καρέκλες ή πουφ πολυθρόνα, ένα καναπές με μαξιλάρες, μια κρεμαστή πολυθρόνα, σίγουρα μια ομπρέλα και ένα τρόλει bar που μπορεί να χωρέσει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε, μπορούν να διαμορφώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον χώρο. Μην ξεχάσετε τον φωτισμό, που θα δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση στα βράδια σας.

Μέσα από φωτογραφίες, πάρτε ιδέες και έμπνευση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad