Τώρα θα έχουμε το προσωπικό μας… emojiman – Η καινοτομία της Samsung - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τώρα θα έχουμε το προσωπικό μας… emojiman – Η καινοτομία της Samsung


Η επικοινωνία με τις… «φατσούλες», τα emojis, είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας.


Αν οραματιστούμε έναν ιδεατό κόσμο, στον οποίο θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε οπουδήποτε και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματα μας στον πραγματικό κόσμο, τότε συνειδητοποιούμε ότι μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή το μόνο στο οποίο θα αρκεστούμε είναι μια προσομοίωσή μας -ένα μίνι emojiman δικό μας- το οποίο θα παίρνει τα συναισθήματά μας και θα τα δείχνει.

Emojiman; Α, είναι ένας καινούργιος όρος που προκύπτει από το «emoji» και το «human».


Η Samsung, η οποία έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου με την Apple (που εισήγαγε το animoji για το iPhone X, τον περασμένο Νοέμβριο), παρουσίασε το δικό της emojiman με την τελευταία εκδοχή του Galaxy S9.

Εστίασε στην τεχνολογία της κάμερας αναζητώντας τρόπους με τους οποίους αυτή μπορεί να ιχνηλατήσει εκφράσεις προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν μια κάμερα με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και την ικανότητα να δίνει τρισδιάστατο αποτέλεσμα, ενώ ιχνηλατεί πάνω από 100 εκφράσεις προσώπου.Οι χρήστες, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που είναι γνωστή ως «blend shapes», μπορούν να αναμιγνύουν πολλαπλές εκφράσεις, στη βάση 75 βασικών.

«Και εγένετο το emojiman», το οποίο στην ουσία είναι ένα σκίτσο-καρικατούρα του εαυτού μας, που μπορεί να γελάσει, να κλείσει το μάτι σε κάποιον, να θυμώσει…
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad