Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων Πανελλήνιο Optimist 11χρονων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων Πανελλήνιο Optimist 11χρονων


Στο Γαλαξίδι βρέθηκε το τριήμερο 18-20 Ιουνίου η ομάδα των «μικρών» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων για τον αγώνα του πανελληνίου κυπέλλου Optimist για παιδιά μέχρι 11 χρόνων. Την ομάδα αποτελούσαν ο 10χρονος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, οι 9χρονοι Ευάγγελος Δανιήλ, Πάνος Νικολακάκης και ο 8χρονος Θάνος Θεοδωρόπουλος.
Στον δύσκολο υγρό στίβο του Γαλαξιδίου και στην πρώτη τους ουσιαστικά συμμετοχή σε πανελλήνιο αγώνα, οι μικροί μας έδειξαν τσαγανό και πάλεψαν για την διάκριση με όλες τους τις δυνάμεις. Οι 197 αθλητές, από 70 ομίλους από όλη την Ελλάδα, οι ασταθείς καιρικές συνθήκες και η απειρία τους ήταν οι κυριότεροι αντίπαλοί τους στις κούρσες για τη διάκριση.

Μετά από τις 6 κούρσες που έκριναν τα αποτελέσματα, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος τερμάτισε στην 34η θέση. Και όμως ο Γιώργος είχε 2 πολύ καλές κούρσες, μια δεύτερος και μια έκτος, ενώ στις υπόλοιπες ήταν στην πρώτη τριαντάδα. Με πολύ σταθερές κούρσες, μεταξύ 27ης και 40ης θέσης, ο Ευάγγελος Δανιήλ βρέθηκε τελικά στην 70η θέση της γενικής κατάταξης.Ο Πάνος Νικολακάκης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον σταθερό ρυθμό του Ευάγγελου και έχοντας μια πολύ κακή κούρσα, έμεινε αρκετά πίσω του, στην 120η θέση. Πάλεψε πολύ ο μικρότερος της ομάδας, ο 8χρονος Θάνος Θεοδωρόπουλος, όμως το πάθος και ο ενθουσιασμός του για διάκριση δεν ήταν αρκετά να ισοφαρίσουν την απειρία του και να του χαρίσουν μια καλύτερη θέση από την 146η που κατέλαβε τελικά.Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Γιώργο, τον Ευάγγελο, τον Πάνο, τον Θάνο για την αγάπη τους στην ιστιοπλοΐα και την προσπάθεια και το πείσμα τους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Γιατί αυτό είναι αθλητισμός! Αλλά πάνω απ’ όλα στον προπονητή που τους εμπνέει, Γιώργο Γιαβούρογλου.
Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθειά και τη δίψα τους για εξέλιξη και κάνουν όλους εμάς στον Ιστ.Ο.Σ. να σιγοψιθυρίζουμε «μα εγώ κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι».
Ναι, ονειρευόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι σύντομα θα τους καλωσορίσουμε στο Κιάτο και αυτούς σαν πρωταθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad