Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης με 15 εκατ. ευρώ ο Παπασταθόπουλος! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης με 15 εκατ. ευρώ ο Παπασταθόπουλος!


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Άρσεναλ και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!
Το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες» θα αποφέρει στον έμπειρο στόπερ το ποσό των 15 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζονται οι φόροι που θα καταβάλλει ο λονδρέζικος σύλλογος!

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο μπορεί για τα στανταρ της Άρσεναλ να μην θεωρείται υπέρογκο, αλλά δίχως αμφιβολία δεν έχει προηγούμενο αναφορικά με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Μήτρογλου, Χολέμπας και Μανωλάς εισπράττουν έκαστος περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τις ομάδες τους, αλλά ουδείς φτάνει τις αποδοχές του πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ.

Ο 30χρονος διεθνής άσος θα αμοίβεται από την Άρσεναλ με 420.000 ευρώ τον μήνα (καθαρές αποδοχές), ενώ το συνολικό πόσο ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Τρελό ποσό, απόρροια της σκληρής δουλειάς και της ποδοσφαιρικής ανέλιξης του Παπασταθόπουλου που θα γίνει ο 25ος Έλληνας που αγωνίζεται στην Premier League.


Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad