Το «Παράξενο ζευγάρι», Ζουγανέλης-Κυριακίδης στο Ξυλόκαστρο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Το «Παράξενο ζευγάρι», Ζουγανέλης-Κυριακίδης στο Ξυλόκαστρο


Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του Σάιμον «Παράξενο Ζευγάρι», μετά την επιτυχία του φετινού Χειμώνα στο Θέατρο Ζίνα, θα ξεκινήσει τον Ιούλιο την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Υπέροχο ζευγάρι επί σκηνής ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.
Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό.

Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο.Παίζουν Γιάννης Ζουγανέλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου

Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Διότι.. όπως λένε, πριν συγκατοικήσεις με κάποιον, σκέψου το καλύτερα...

Μαζί με τους Ζουγανέλη-Κυριακίδη, μια δυνατή ομάδα από καλούς ηθοποιούς, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου.

Μία συμβίωση με ανατρεπτικά αποτελέσματα 


ΙΟΥΛΙΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 19/07 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad