Η διατροφή που πρέπει να κάνεις με βάση την ομάδα αίματός σου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η διατροφή που πρέπει να κάνεις με βάση την ομάδα αίματός σου


Υπάρχουν πολλών ειδών δίαιτες και διατροφές αλλά για κάποιο λόγο αυτή που έχει να κάνει με την ομάδα αίματος πάντα με γοήτευε περισσότερο.

Ο λόγος είναι ότι μου φαίνεται πιο επιστημονική και “σοβαρή” από τις άλλες. Γι’αυτό σκέφτηκα και να σου πω περί τίνος πρόκειται μήπως και θέλεις να τη δοκιμάσεις αφού πρώτα βέβαια ρωτήσεις τον γιατρό σου σχετικά.

Σύμφωνα με την blood type diet αυτά που βάζεις στο πιάτο σου πρέπει να ταιριάζουν με την ομάδα αίματος που έχεις. Έτσι αν είσαι Α, Β, ΑΒ ή Ο θα πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένα διατροφή.


Αν ανήκεις στην ομάδα Α: Τρώγε λιγότερο ή και καθόλου κρέας και βάλε στη διατροφή σου φρούτα, λαχανιά, όσπρια, φασόλια, τροφές ολικής άλεσης.

Αν ανήκεις στην ομάδα Β: Τρώγε λιγότερο καλαμπόκι, σιτάρη, σίκαλη, φακές, ντομάτες, φιστίκια και σουσάμι και κοτόπουλο. Βάλε στη διατροφή σου πράσινα λαχανικά, αυγά, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά.


Αν ανήκεις στην ομάδα ΑΒ: Τρώγε λιγότερο παστά και καπνιστά κρέατα και περιόρισε την καφεϊνη και το αλκοόλ. Βάλε στη διατροφή σου το τοφού, τα θαλασσινά, τα πράσινα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Αν ανήκεις στην ομάδα Ο: Βάλε στη διατροφή σου άπαχο κρέας, πουλερικά, ψάρια, λαχανικά και λιγότερο έως καθόλου γαλακτοκομικά, φασόλια και σιτηρά.

ΠΗΓΗ:keepup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad