Προκήρυξη για προσλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Προκήρυξη για προσλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2018 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, που εδρεύει στη Σπάρτη

Η ειδικότητα που ζητείται είναι (Τομεάρχες Δακοκτονίας) ΠΕ Γεωπόνοι ή ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής ή θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, Διοικητήριο, 2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου, Τ.Κ. 231 00 – Σπάρτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad