Κορινθία:Νέα βράβευση σε παγκόσμιο διαγωνισμό για το ελαιόλαδο E-LA-WON - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Κορινθία:Νέα βράβευση σε παγκόσμιο διαγωνισμό για το ελαιόλαδο E-LA-WON


Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Terra Olivo 2018 που διεξήχθη στο Ισραήλ το ελαιόλαδο E-LA-WON για 5η συνεχή χρονιά απέσπασε χρυσή διάκριση. Αυτή τη φορά ξεπέρασε τις κατηγορίες : Gold και Prestige Gold και του απονεμήθηκε GRAND PRESTIGE GOLD επιβεβαιώνοντας τη συνεχή αναζήτηση της αριστείας και τελειότητας  τηρώντας όλες τις ορθές καλλιεργητικές πρακτικές.

Ο Διαγωνισμός που έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ κατατάσσεται  στους τρείς πρώτους σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάνω από 600 δείγματα από 25 και πλέον χώρες αξιολογήθηκαν από διακεκριμένους κριτές-γευσιγνώστες.
Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας E-LA-WON  κ. Ιωάννης Καμπούρης επεσήμανε ότι: «θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να διακρίνονται τα ελληνικά προϊόντα και να βραβεύονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και βέβαια τέτοια γεγονότα μας κινητροδοτούν να παρασκευάζουμε εκλεκτά ελαιόλαδα, ώστε να αποκτήσουν ταυτότητα και ανταγωνιστικότητα.

Στόχος του συγκεκριμένου Διαγωνισμού είναι η σύνδεση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου με την υγιεινή διατροφή. Αξιοσημείωτοι στόχοι των βραβείων είναι η προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής-καθότι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός της Μεσογείου-η επικοινωνία των ωφελειών της και η ανταμοιβή των κορυφαίων ελαιολάδων απ΄όλο τον κόσμο. Η κατάκτηση του Grand Prestige Gold για το ελαιόλαδο E-LA-WON ήταν ένα βραβείο που έλλειπε από τη βιτρίνα των 45+ διακρίσεων  της εταιρείας μας ».

Σ’ένα  τέτοιο σημαντικό και διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό η διάκριση του
E-LA-WON Premium επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και τα εξαιρετικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ:ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad