2ο Trikala Korinthias Trail - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

2ο Trikala Korinthias Trail


Tο Trikala Korinthias Network στο πλαίσιο των δράσεων για το 2018 για την προώθηση της περιοχής και της ανάδειξης των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων οργανώνει το 2ο Trikala Korinthias Trail στις 24 Αυγούστου 2018, ήμερα Παρασκευή, στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια του Trikala Korinthias Trail οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν περιπατητικές διαδρομές που περνούν μέσα από τις τρεις συνοικίες, να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα «Κορινθιακή σταφίδα» (εμπειρία σχετικά με τον τρύγο και το άπλωμα της κορινθιακής σταφίδας ), «Μήλα Μάνας» ( ποικιλίες μήλων, γλυκά & συνταγές ), «Μελισσοκομεία Ορεινής Κορινθίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκινγκ των Άνω Τρικάλων, και στη συνέχεια στα Μεσαία Τρίκαλα στην πλατεία θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακοί χοροί, φαγητό και μουσική.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής των Τρικάλων Κορινθίας και την αύξηση της προσέλευσης του διεθνούς και εγχώριου τουρισμού. Περαιτέρω, η διοργάνωση αποσκοπεί στην γνωριμία των επισκεπτών με την παράδοση και τον τόπο των Τρικάλων, καθώς και στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της κορινθιακής κουζίνας ως διακριτού στοιχείου της ελληνικής γαστρονομίας.



2TRIKALA TRAIL_2018

Πρόγραμμα Trikala Korinthias Trail 2018

6μμ Περιπατητική διαδρομή μονοπατιού «ΑΡΧΑΙΟΝ ΜΥΣΑΙΟΝ»

Συγκέντρωση : Κοινοτικός Χώρος Στάθμευσης Κ.Τρίκαλα , μέχρι Πλατεία Μεσαία Τρίκαλα. Βαθμός Δυσκολίας : Μέτριος

7.30μμ Βιωματική δραστηριότητα τρύγου & άπλωμα Κορινθιακής Σταφίδας, Μήλα Μάνας, Μελισσοκομεία Ορεινής Κορινθίας Συγκέντρωση: Κοινοτικός Χώρος Στάθμευσης Άνω Τρίκαλα

9μμ παραδοσιακοί χοροί, φαγητό και μουσική Μεσαία Τρίκαλα «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΕΥΣΕΩΝ»

Συμμετοχή: ελεύθερη

Το Δ .Σ.

Trikala Korinthias network

https://www.trikalakorinthiasnetwork.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad