Αυτοδιοικητικοί παράγοντες στις λίστες της ΝΔ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Αυτοδιοικητικοί παράγοντες στις λίστες της ΝΔ


Με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές, στο κεντρικό επιτελείο της Ν.Δ. γράφουν και σβήνουν ονόματα έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών και μη, που προσδοκούν ή ήδη προβλέπεται να συμμετάσχουν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Με την καθοριστική συμβολή του ίδιου του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι επιθυμεί τη ριζική ανανέωση στα ψηφοδέλτια, ήδη είναι έτοιμες οι πρώτες λίστες με τα ονόματα που έχουν φτάσει στα χέρια του και αναμένεται η τελική του έγκριση. Στο Μοσχάτο μελετούν προσεκτικά όλα τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων, όπου σημαντικό ποσοστό κατέχουν «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί που έχουν πάρει την τελική απόφαση να εμπλακούν στη «μάχη» του σταυρού για το επόμενο Κοινοβούλιο.

Πολλοί απ’ αυτούς συσσωρεύονται στη Β’ Αθήνας με δεδομένο μάλιστα ότι αυτή δεν θα είναι ενιαία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολιτικές προσδοκίες στη βάση των νέων συσχετισμών που διαμορφώνονται. Έτσι, σε «αγώνα δρόμου» επιδίδονται παλαιότεροι αλλά και νέοι υποψήφιοι προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, ενώ δεν λείπουν και οι εσωτερικές προστριβές.

Αυτό που τονίζουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι η αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη να «κόψει» τους γόνους και τους αυτοαποκαλούμενους πολιτευτές είναι χαρακτηριστική της πρόθεσής του να φέρει την περιβόητη ανανέωση στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. που θα προκύψει από τις εκλογές.




ΠΗΓΗ:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad