Κόρινθος:"Κάθε πράγμα στον καιρό του" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το χρίσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Κόρινθος:"Κάθε πράγμα στον καιρό του" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το χρίσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Γύρω στις 6 και μέσα σε κλίμα προεκλογικό με την παρουσία στελεχών της ΝΔ αλλά και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη έγινε ο αγιασμός των γραφείων της ΝΟΔΕ Κορινθίας.
Πριν φύγει για τα γραφεία της ΝΟΔΕ μίλησε για την Κυβέρνηση και σε ερώτηση αν δώσει η Ν.Δ χρίσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ.Μητσοτάκης απάντησε ότι " η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η στελέχωση"και "κάθε πράγμα στον καιρό του"

Για κατάργηση του λεγόμενου «υπο-κατώτατου» μισθού δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας  στο Summer School της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο, ενώ ανέφερε πως θα επανέλθει το κατώτατο όριο εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε επίσης για μείωση της ανεργίας κατά 7 μονάδες μέσα στην πρώτη τριετία.

«Καταργείται ο λεγόμενος «υπο-κατώτατος» μισθός, δηλαδή οι αμοιβές της ντροπής. Οι απολαβές των νέων θα είναι οι ίδιες με όλων των εργαζομένων. Και η εργατική νομοθεσία θα τηρείται απαρέγκλιτα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο συνδυασμός της μείωσης φόρων και της έκρηξης επενδύσεων στο πρόγραμμα της Ν.Δ. οδηγούν σε 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Μπορώ να δεσμευτώ, λοιπόν, για πραγματική μείωση της ανεργίας κατά 7 μονάδες μέσα στην πρώτη τριετία.

Η παιδεία θα μπει σε νέα τροχιά. Με σύγχρονα μαθήματα στα σχολεία και σύνδεση των ΑΕΙ με την οικονομία. Επαναφορά κατώτατου ορίου εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών με αξιολόγηση παντού. Και δυνατότητα ίδρυσης ξενόγλωσσων τμημάτων από ελληνικά ιδρύματα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν είμαστε με τους αιώνιους φοιτητές και τους Καρανίκες που θεωρούν «χολέρα την καριέρα». Είμαστε με τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη. Που τελείωσε ένα δημόσιο σχολείο και σήμερα πρωταγωνιστεί στον κόσμο των υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης. Σπούδασε στη Βαρβάκειο Σχολή

Η ΝΔ θα ιδρύσει τουλάχιστον ένα δημόσιο πρότυπο πειραματικό σχολείο σε κάθε περιφέρεια της χώρας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη. Και είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας – μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων – σε μία αναγεννημένη Ελλάδα».

.

Λόγω της «Λευκής Νύχτας, οι δρόμοι στη Κόρινθο είναι γεμάτοι από κόσμο, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να φωτογραφηθεί με όσους τον σταμάτησαν.

Μπήκε σε αρκετά μαγαζιά που ήταν εκτάκτως ανοιχτά και μίλησε με εμπόρους,  Δέχθηκε πολλές ευχές για «καλή επιτυχία στις εκλογές», αλλά έβγαλε και τις απαραίτητες selfies με όσους το ζήτησαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad