Ποδηλατικός γύρος στο Κιάτο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ποδηλατικός γύρος στο Κιάτο


Στις 9 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Κιάτου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος, στον οποίο θα συμμετέχουν κλασικά ποδήλατα αλλά και ποδήλατα νεότερης κατασκευής.
Η αφετηρία και ο τερματισμός του ποδηλατικού γύρου θα είναι το Δημαρχείο Κιάτου, όπου και θα δοθεί αναμνηστικό σε όλους του συμμετέχοντες.
Η ανωτέρω διοργάνωση εντάσσεται στο πρόγραμμα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Σικυωνιών.
Εξάλλου, το Κιάτο, πρωτεύουσα του δήμου, χαρακτηρίζεται ως ένα παραθαλάσσιο, διαµετακοµιστικό, εµπορικό και παραθεριστικό κέντρο το οποίο περιβάλλεται από µια εύφορη περιοχή, καλλιεργηµένη κυρίως από αµπέλια, βερικοκιές, πορτοκαλιές, λεµονιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα.
Η ανωτέρω ποδηλατική διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν και τα αξιοθέατα της περιοχής, όπως είναι το Αρχαιολογικό μουσείο, ο Αρχαιολογικός χώρος Σικυώνας, το αισθητικό δάσος Μουγγοστού, η        Ιερά μονή κοιμήσεως Θεοτόκου Λέχωβας και το Θέατρο Αρχαίας Σικυώνας.

Τέλος, το Κιάτο παρουσιάζει µεγάλη κίνηση µιας και βρίσκεται ακριβώς στο µέσο της διαδροµής Αθηνών – Πάτρας και είναι συγκοινωνιακός κόµβος για την όμορφη ορεινή Κορινθία, ενώ ο σύγχρονος αυτοκινητόδροµος και ο προαστιακός σιδηρόδροµος, παρέχουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βρίσκεται στην πόλη του Κιάτου σε µια µόνο ώρα από την Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad