Γυρίσατεεε; Ώρα για ανανέωση στα μαλλιά με το νέο σούπερ cool trend που μόλις είδαμε! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Γυρίσατεεε; Ώρα για ανανέωση στα μαλλιά με το νέο σούπερ cool trend που μόλις είδαμε!


Τι; Δεν θεωρείς ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις στα μαλλιά σου εφόσον γυρίσεις είναι να τα κόψεις; Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις αυτό το βήμα, αλλά σκέψου πόσο ευεργετικό θα είναι για την τρίχα αλλά και την αυτοπεποίθησή σου αν, μετά από μία επώδυνη ψυχολογικά επιστροφή, υιοθετήσεις νέο hair look και ανανεωθείς ριζικά!

Όμως, τι να κάνεις;

Σκέφτεσαι!

Και θα σου δώσουμε εμείς την απάντηση. Ή μάλλον όχι ακριβώς εμείς, οι hair experts εκεί έξω, οι celebs και τα trends. Συγκεκριμένα, το πιο hot trend για τα μαλλιά της επιστροφής, έτσι θα λέω για λίγο ακόμα τα μαλλιά μας μετά το καλοκαίρι (μόλις το αποφάσισα), είναι τα Glass Hair. Εσύ, και με το δίκιο σου, θα σκεφτείς ότι μάλλον μιλάμε για μαλλιά πολύ λαμπερά και στιλπνά, σαν γυαλί. Κοντά έπεσες, όσον αφορά το styling, αλλά όσον αφορά το κούρεμα; Εκεί τι γίνεται;

Τα Glass Hair για αρχή να σου πούμε ότι είναι ένα αυστηρό καρέ. Και το περιμέναμε, αν μας ρωτάς, έπειτα από όλες αυτές τις εκδοχές που είδαμε κατά καιρούς. Για την ακρίβεια όμως, πήραν το όνομά τους από τον τρόπο κουρέματος, αφού είναι τόσο edgy το κόψιμο που είναι σαν τα έκοψε γυαλί.

Σύμφωνα με το Refinery29, το trend των Glass hair έχει κάνει ήδη τον γύρο των social media, ωστόσο χάθηκε ανάμεσα στα τόσα κουρέματα αυτού του καλοκαιριού! Όμως τώρα, αυτό το κούρεμα ταιριάζει ιδανικά με την επιστροφή μας...

Μία από τις πιο διάσημες που ενέδωσε σε αυτό - αν και μόνο για λίγες ώρες - ήταν φυσικά η Kim Kardashian, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Στη συνέχεια είδαμε την αδελφή της, Khloe, την Olivia Culpo, της Jenna Dewan και άλλες.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτού του look; Η υγρασία!

Αν θέλεις, παραταύτα να το υιοθετήσεις, δεν έχεις παρά να αγαπήσεις ένα ξηρό λάδι που χαρίζει και λάμψη αλλά και μαλακή όψη στα μαλλιά ενώ για ένα απόλυτα ίσιο σαν καρφί αποτέλεσμα επίλεξε μία πρέσα ισιώματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad