Έτοιμο να λειτουργήσει το τουριστικό περίπτερο στον Ισθμό (Pic) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Έτοιμο να λειτουργήσει το τουριστικό περίπτερο στον Ισθμό (Pic)


Θα εγκαινιασθεί εντός Αυγούστου

Το Info Kiosk, το Τουριστικό Περίπτερο στην περιοχή του Ισθμού είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει άμεσα! Σε μια προσπάθεια ανάδειξης και εξωραϊσμού της εισόδου της Πελοποννήσου, ο LTO σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου, Π.- Αγ. Θ. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέλαβαν την πρωτοβουλία δημιουργίας ενός Τουριστικού Περιπτέρου στον Ισθμό.

Το έργο ξεκίνησε πριν από 7 μήνες με επισταμένη προσπάθεια τόσο από πλευράς LTO όσο και των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του και κατόπιν να επενδυθεί με θεματικό branding στο οποίο προβάλλονται οι προορισμοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενώ ιδιαίτερη προβολή έχει το Λουτράκι με ένα ολόκληρο section του branding αφιερωμένο στα αξιοθέατα του Δήμου μας.

Το Info Kiosk θα στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό με άριστη γνώση ξένων γλωσσών για την άρτια εξυπηρέτηση των τουριστών.Θα παρέχει πληροφορίες για το Λουτράκι και τη Μυθική Πελοπόννησο, για αξιοθέατα, δραστηριότητες, παραλίες, εκδηλώσεις και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ζητηθεί από τους επισκέπτες. Το περίπτερο θα εγκαινιασθεί εντός του Αυγούστου και θα σταλεί νέα σχετική ενημέρωση.ΠΗΓΗ:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad