Συναγερμός στο Ναύπλιο για αγνοούμενο 15χρονο κολυμβητή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Συναγερμός στο Ναύπλιο για αγνοούμενο 15χρονο κολυμβητή


Συναγερμός σήμανε τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου στη Λιμενική αρχή Ναυπλίου καθώς οι αλλοδαποί γονείς ενός 15χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, ο 15χρονος Πορτογαλικής υπηκοότητας κολυμπούσε στην περιοχή της Αρχαίας Ασίνης (Καστράκι) κοντά στο Τολό Αργολίδας και οι γονείς του έχασαν την επαφή μαζί του.

Άμεσα οι γονείς του αγνοούμενου παιδιού, κάτοικοι και επισκέπτες ξεκίνησαν αναζητήσεις ενώ ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο όπου άμεσα απέστειλε στο σημείο πλωτό σκάφος όπου και με την συνδρομή ιδιωτών αλιέων ξεκίνησαν αναζητήσεις στην θαλάσσια περιοχή, ενώ αυτοκίνητο του Λιμενικού με άνδρες σάρωνε την ευρύτερη περιοχή.

Η ώρα περνούσε, η αγωνία των γονιών του μικρού χτυπούσε κόκκινο ενώ δεν υπήρχε καμία ένδειξη για την τύχη του 15χρονου Πορτογάλου.

Τελικά μετά από αρκετές ώρες το Λιμενικό εντόπισε το μικρό παιδί να κινείται στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου με τα πόδια.

Ο μικρός θέλοντας να εξερευνήσει την περιοχή απομακρύνθηκε από το Καστράκι έκανε κολυμπώντας το γύρω της μικρής χερσονήσου και κατέληξε να βγει στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, κοντά στο κάμπινγκ Πλάκα χωρίς να γνωρίζει το δρόμο επιστροφής, μάλιστα είχε πάρει αντίθετη κατεύθυνση προς το Δρέπανο.

Τέλος καλό όλα καλά για τον μικρό Πορτογάλο που άνδρες του Λιμενικού παρέδωσαν στους γονείς του σώο μετά την περιπέτειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad