Δεύτερη ήττα με αμφισβητούμενο πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Δεύτερη ήττα με αμφισβητούμενο πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης


Δεύτερη (2η) ήττα με αμφισβητούμενο πέναλτι, σε δεύτερο (2ο) συνεχόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τα γεγονότα της Τούμπας, ήρθε χθες, στην Τρίπολη, η απόφαση του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου (Μακεδονίας), στο 32ο λεπτό, να αναγκάσει όλους τους Αστεριανούς, να αισθάνονται και να μιλούν, για κατάφωρη διαιτητική αδικία και για αλλοίωση αποτελέσματος.
Πρόκειται για μία φάση, που εκ νέου θα αποτελέσει θέμα συζήτησης, ωστόσο, για τους Αρκάδες, το … κακό συνέβη και έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται, με το … καλημέρα του πρωταθλήματος, οργή, θυμό και απογοήτευση.

Αλλά και η φάση που ο Αστέρας ζήτησε αποβολή (2η κίτρινη κάρτα) του Έκι Πόνσε της ΑΕΚ, για αντιαθλητική ενέργεια πάνω στον Ιγκλέσιας, ήταν στιγμή που, ίσως άλλαζε τα δεδομένα του παιχνιδιού και του τελικού αποτελέσματος.

Απ’ την άλλη, όλο αυτό που βιώνουν, τους κάνει πιο δυνατούς και τους συσπειρώνει ψυχολογικά, για την αντιμετώπιση της συνέχειας των αγώνων της λίγκας.

Πέρα απ’ το πέναλτι που κέρδισε, έξυπνα και επαγγελματικά ο Μάνταλος απ’ τον Κότσιρα, η ΑΕΚ, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος.

Το αλάνθαστο παιχνίδι των Οικονόμου-Λαμπρόπουλου και Σιμόες-Γαλανόπουλου, οι μεταβολές-μετακινήσεις, των μεσοεπιθετικών παικτών της Ένωσης, η πίεση ψηλά σε θέσεις και χώρους, επέφεραν σοβαρά προβλήματα στον Αστέρα, που είχε αδυναμίες στο κράτημα της μπάλας, στην δημιουργικότητα και στην επίτευξη καλών φάσεων. Συγχρόνως, υπήρχε θέμα και με τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του, σε αρκετές τους σκέψεις και πράξεις.

Στην ουσία, οι Αρκάδες, που βελτιώθηκαν αισθητά στην επανάληψη, έκαναν την πρώτη τους μεγάλη φάση, μόλις στο 88ο λεπτό, με το δοκάρι του Μιχάλη Μανιά, ενώ αμέσως, μετά, ακολούθησε μία δεύτερη, με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας.

Η ΑΕΚ, είχε 2 δοκάρια (Μπακασέτας, Σιμόες).

Ξέχωρα, απ’ αυτά, ένα είναι το σίγουρο: Το πέναλτι του 32ου λεπτού, είναι για τα καλά αμφισβητούμενο και για τον Αστέρα, ανύπαρκτο. Μία απόφαση λοιπόν, φαίνεται να έκρινε μία αμφίρροπη αναμέτρηση και φυσικά, να συντήρησε το … μικρόβιο της αναξιοπιστίας και της απαξίωσης.



ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad