Βυθίστηκε ιστιοφόρο στο Πόρτο Χέλι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Βυθίστηκε ιστιοφόρο στο Πόρτο Χέλι


Βυθίστηκε στο Πόρτο Χέλι το ιστιοφόρο «Father Murphy» 23.17 μέτρων. Το σκάφος ήταν εγκαταλελειμμένο χρόνια μέσα στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, ενώ όπως αναφέρει ο δημαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής, θα αναζητηθούν ευθύνες από τους υπαίτιους.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας από την πρώτη μέρα της θητείας του μέσω του Δημ. Λιμεν. Ταμείου προσπάθησε να απομακρύνει το σκάφος, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν οι υπηρεσίες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο κ. Σφυρής επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Π. ΧΕΛΙΟΥ κ. Ι. Κωστόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δημ. Λιμενικού Ταμείου κ.Ι. Ρούσση, λόγω απουσίας του προέδρου κ. Π. Μέξη και τον περ. Σύμβουλο και μέλος της επιτροπής ναυαγίων κ. Γ. Σαρρή, ζητώντας την άμεση σύγκλιση της επιτροπής ναυαγίων και τις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

«Δεν θα επαναληφθούν τα ίδια όπως επί δημαρχίας Καμιζή με το “Sibylla” που στοίχισε στο Λιμ. Ταμείο 25000€ και έμεινε έξι χρόνια βουλιαγμένο πάνω στον αρχαιολογικό χώρο και ανελκύστηκε από εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στην ανέλκυση και να επιρριφθούν ευθύνες για την καθυστέρηση των χρόνων απομάκρυνσης, όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για τα άλλα σκάφη που έχουν καταγραφεί στα λιμάνια ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ και ΕΡΜΙΟΝΗΣ, από το Δημ. Λίμεν. Ταμείο Ερμιονίδας», δήλωσε ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής.

ΠΗΓΗ(argolikeseidhseis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad