Μια τάση από το παρελθόν έρχεται και θα τη βλέπεις παντού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Μια τάση από το παρελθόν έρχεται και θα τη βλέπεις παντού


Σήμερα θα μιλήσουμε για μια τάση που έχουμε όλοι φορέσει ξανά και ξανά. Πρώτη φορά την είδαμε στα 1970s αλλά επανήλθε και αργότερα και σίγουρα υπήρχε και στην παιδική μας γκαρνταρόμπα. Ο λόγος λοιπόν για το κοτλέ, ή corduroy, όπως το αποκαλούν τα κορίτσια της μόδας, που από τον περασμένο χειμώνα έκανε δειλά την εμφάνισή του και τώρα φαίνεται πως θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.


Η απόδειξη είναι αφενός ότι το έχουν ήδη φορέσει πολλές fashionistas και αφετέρου, ότι βρίσκεται ήδη σε όλα τα high street fashion brands, γεγονός που σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα τη βλέπουμε παντού. Φυσικά μπορείς να την εντάξεις και εσύ στο ντύσιμό σου. Φόρεσε λοιπόν ένα κοτλέ παντελόνι με ένα chunky πουλόβερ, επίλεξε ένα κοτλέ σακάκι για να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν και προσπάθησε να εντάξεις αυτή την τάση με κάθε τρόπο στη ντουλάπα σου. Μπορεί να είναι νωρίς για να λάβεις υπόψιν σου κάτι τέτοιο, όμως οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ένας λόγος για τον οποίο το κοτλέ είναι must have για την ερχόμενη σεζόν, είναι το ότι πρόκειται για ένα πραγματικά πολύ ζεστό υλικό.


Μπορείς να φορέσεις ένα με πιο χοντρό ή με πιο λεπτό "ριγέ" ανάλογα με το τι σου αρέσει και ανάλογα φυσικά με το τι ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ. Η αλήθεια είναι ότι το πιο διακριτικό είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο, μιας και το χοντρό κοτλέ δημιουργεί ένα πιο μάξιμαλ αποτέλεσμα και έτσι θα πρέπει να προσέξεις με τι θα το συνδυάσεις.


Stay tuned και σε λίγο καιρό θα σου δείξουμε τα αγαπημένα μας για κάθε budget, για να προσθέσεις και εσύ τη γκαρνταρόμπα σου αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad