Πελοπόννησος κερνάει στην ΔΕΘ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Πελοπόννησος κερνάει στην ΔΕΘ


Επαφές για τον τουρισμό σε συνδυασμό με την γαστρονομία

την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον προορισμό Πελοπόννησος μέσω προωθητικού υλικού καθώς και να γευθούν Πελοποννησιακά κεράσματα από τοπικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων η Αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου είχε συνάντηση με εκπροσώπους της ομογένειας στην Αμερική και εκτενή συζήτηση με τον εκπρόσωπο των Γερουσιαστών της Ελληνικής Ομογένειας κ. Πάππα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή ΔΕΘ η Αμερική ήταν τιμώμενη χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει εκπροσώπηση σε υψηλό βαθμό από την ομογένεια.

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στη συνεχή προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για εξωστρεφείς δράσεις που αφορούν την προώθηση του τουριστικού προϊόντος σε συνδυασμό με τη γαστρονομία, τονίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την στήριξη της τακτικής πτήσης Καλαμάτα- Θεσσαλονίκη.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκτός από την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη καθώς και ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Τζέφρι Πάιατ, όπου συνομίλησε με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη για την πρόσφατη συνάντηση του και συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη στο Ναύπλιο.

Η κα. Νικολάκου μετά από πρόσκληση της ΔΕΘ Helexpo παρακολούθησε στο Βελλίδειο την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.
 ΠΗΓΗ:anagnostis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad