Όλη η ιστορία της αυτοκίνησης στο Rally Regularity Σικυωνιών - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Όλη η ιστορία της αυτοκίνησης στο Rally Regularity Σικυωνιών


Εκκίνηση Rally Regularity-Αντίκα που συνδιοργανώνει ο δήμος για 3η συνεχόμενη χρονιά με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Κορινθίας

Με 50 συμμετοχές θα γίνει το 3ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2018 σήμερα 9 Σεπτεμβρίου.

Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Όλη η ιστορία της αυτοκίνησης δίνει το παρόν στον 3ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Σικυωνίων, αλλά και από όλους τους φίλους του Ιστορικού αυτοκινήτου. Αυτοκίνητα από το 1961 έως το 1990 συμμετέχουν στον αγώνα.

Ο  Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (08:00-9:00) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της αφετηρίας, Δημαρχείο του Κιάτου. Την Κυριακή το πρωί (ώρα 10.00) δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα και οι συμμετέχοντες θα κάνουν μια νέα όμορφη διαδρομή προς Ξυλόκαστρο, στην συνέχεια προς τα Τρίκαλα μέσω νέων διαδρομών (Σοφιανά – Ξανθοχώρι), όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος. Από εκεί μέσω τις παλιάς διαδρομής (Πελλήνη) θα γυρίσουν στο Παναρίτι για να επιστρέψουν στο όμορφο Κεφαλάρι για τον Τερματισμό και την Απονομή. Το μήκος της διαδρομής του 3ου Rally Regularity Σικυωνιών είναι 150 χλμ με 7 regularity ειδικές διαδρομές

  Δείτε εδώ τον χάρτη  

Το 3ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2018 είναι ενταγμένο στο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ.

Χορηγός του αγώνα η εταιρία AUTOVISION– IKTEO KOΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad