Το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου περνάει από τον Σαμαρά (video) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου περνάει από τον Σαμαρά (video)


Είναι κοινό μυστικό στην Καλαμάτα ότι ο νυν Δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας, επιθυμεί διακαώς να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επόμενες εκλογές. Άπαντες, επίσης, γνωρίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για τη «γαλάζια» υποψηφιότητα στην Πελοπόννησο και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα ο κ. Νίκας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Δήμαρχος ήθελε έστω και μια «επικοινωνιακή» χειραψία με τον πρώην Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της σημερινής βόλτας του τελευταίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρά το γεγονός ότι τις δύο πλευρές χωρίζει άβυσσος με αρκετές δημόσιες «βολές» εκατέρωθεν.

Έτσι, την ώρα που ο κ. Σαμαράς βρισκόταν στο καφέ «Platea», συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, την πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Νατάσα Κυριακοπούλου, την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας, Άντζελα Σκλήκα, τον αντιδήμαρχο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο, Περικλή Μαντά, τον πολιτευτή, Μίλτο Χρυσομάλλη και την Πιπίνα Κουμάντου, η οποία πρόσφατα είχε πει ότι ο Γρηγόρης Λαμπράκης σκοτώθηκε σε… τροχαίο, εμφανίστηκε ο κ. Νίκας.

Όπως θα δείτε και στο video (02:56”) του best-tv.gr η συνάντηση έγινε σε «παγωμένο» κλίμα, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του Δημάρχου λίγη ώρα αργότερα προς τους δημοσιογράφους. «Ήταν μια απολύτως φυσιολογική συνάντηση», είπε μεταξύ άλλων.










Με πληροφορίες από το eleftheriaonline.gr
Πηγή φωτογραφίας: eleftheriaonline.gr
Πηγή video: best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad