Γιατί οι άντρες φοβούνται μια ανεξάρτητη γυναίκα; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Γιατί οι άντρες φοβούνται μια ανεξάρτητη γυναίκα;


Γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει με την αντίληψη ότι η γυναίκα πρέπει να εξαρτάται από τον άντρα. Για ποιο λόγο να συμβαίνει, όμως, αυτό; Τι δεν μπορεί να καταφέρει μια γυναίκα σε σχέση με έναν άντρα;

Μια ανεξάρτητη γυναίκα δεν κάνει έναν άντρα λιγότερο άντρα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Δεν συγχέονται αυτά τα δυο.

Ας δούμε όμως ποια χαρακτηριστικά έχει μια ανεξάρτητη γυναίκα που φοβίζουν έναν άντρα:

1. Δεν χρειάζεται να ζητήσει την άδεια για να κάνει κάτι

Παίρνει πρωτοβουλίες και κάνει ότι της αρέσει και την ευχαριστεί γι’ αυτό και δεν δέχεται κάποιος να την κουμαντάρει και να την αποτρέψει από αυτό που θέλει να κάνει. Έχει φτιάξει τους δικούς της κανόνες και κινείται σύμφωνα με αυτούς.

2. Δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη της

Έχει την πιο ανεξάρτητη σκέψη. Έχει τη μεγαλύτερη ελευθερία, αυτή του μυαλού. Μπορεί να σταθεί σε μια κουβέντα και να εκφράσει μια εμπεριστατωμένη, σοβαρή άποψη. Είναι μια υπολογίσιμη κρυφή δύναμη.

3. Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από εσένα

Η αυτοπεποίθηση της δεν εξαρτάται από κάποιον άντρα ούτε αναπτερώνεται από κοπλιμέντα. Γενικότερα δεν επηρεάζεται από το ood των άλλων γύρω της. Από μόνη της ξέρει τι είναι και πόσο αξίζει.

4. Βασικά δεν σε χρειάζεται γενικότερα

Μια ανεξάρτητη γυναίκα δεν έχει την ανάγκη κανενός. Φυσικά και έχει την ανάγκη να ερωτευτεί, να ζήσει τον απόλυτο έρωτα, να κάνει τρέλες αλλά δεν θα το κάνει για επιβεβαίωση. Θα ερωτευτεί στ’ αλήθεια. Αν δεν το νιώσει θα μείνει μόνη της. Δεν έχει ανάγκη απλά να είναι με κάποιον.

Πηγή: thedot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad