Θα εκπλαγείτε με τους λόγους για τους οποίους οι νέοι άνδρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Θα εκπλαγείτε με τους λόγους για τους οποίους οι νέοι άνδρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες


Γιατί αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες στα αγόρια; Τι  ψάχνουν από αυτές εκτός από τη μαμά τους; Αυτά τα αγόρια που δείχνουν αδυναμία στις μεφγαλύτερες γυναίκες, είναι εντέλει συναισθηματικά ανώριμα παιδιά, ή  συναισθηματικά ώριμους άνδρες;

Δυο γυναίκες δημοσιογράφοι  οι Felicia Brings και Susan Winterαυ, θέλοντας να εξετάσουν το γνωστό «Mrs. Robinson syndrome», μέσα από μια καινούρια σκοπιά, έκαναν μια έρευνα ανάμεσα σε 200 άνδρες. Τα συμπεράσματά τους τα εξέθεσαν σε ένα βιβλίο με τίτλο,  Older Women, Younger Men: New Options for Love and Romance. Και σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά:

Οι μεγαλύτερες γυναίκες κάνουν όμορφες συζητήσεις

Και βέβαια στους άνδρες αρέσει πολύ να συζητούν με μια γυναίκα με υψηλή αυτοεκτίμηση. Φυσικά η αυτοεκτίμηση δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την ηλικία, αλλά οι νεότερες γυναίκες είναι περισσότερο επικεντρωμένες στο πώς θα κάνουν οικογένεια. Αντίθετα οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν ένα ευρώ φάσμα θεμάτων προς συζήτηση. Ζητούν άλλα πράγματα από έναν άνδρα και όχιο απλώς έναν καλό πατέρα για τα παιδιά τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι σαφώς πιο χαλαρές

Δεν βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση, ή το σεξ. Έχουν ήδη κάνει αυτό που «έπρεπε» στη ζωή τους και τώρα απλά απολαμβάνουν αυτό που θέλουν.

Η σχέση μαζί τους είναι σαν περιπέτεια

Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορεί να μάθει ένας νέος άνδρας από μια μεγαλύτερη γυναίκα, που νιώθει πως δεν τα προλαβαίνει. Και τρέχει να τα προφτάσει.

Έχουν αυτοέλεγχο

Μια μεγαλύτερη γυναίκα, έχει περισσότερη αυτοπειθαρχία και λιγότερα ή καθόλου ξεσπάσματα. Αποφεύγει να καυγαδίζει,να διεκδικεί με θορυβώδη τρόπο και να δημιουργεί σκηνές για ασήμαντα θέματα. Δεν απαιτεί συναισθηματική στήριξη και εξάρτηση από κανέναν και μπορεί να αποδεχτεί με ευκολία ό,τι καλό φέρει η ζωή

Είναι πιο προσγειωμένες και ρεαλίστριες

Μια γυναίκα σε ώριμη ηλικία ξέρει τι θέλει , τι να ζητήσει, από ποιόν και πότε. Έτσι κι αλλιώς δεν ζητάει υπερβολικά. Κυρίως από τους άλλους

Δεν τους αρέσουν τα δράματα

Ή τουλάχιστον δεν τα χρησιμοποιούν ως μέσο χειρισμού.

Δε φοβούνται να πειραματιστούν ερωτικά

Μια γυναίκα που έχει κλείσει τον κύκλο της τεκνοποίησης, απλώς απολαμβάνει το σεξ. Κατά συνέπεια, οι ηθικές της αναστολές πέφτουν, θέλει να δοκιμάσει καινούργιες εμπειρίες ερωτικά.  Μέσα στην όλη διεκδίκηση της απόλαυσης, υπάρχει και η σεξουαλική διεκδίκηση, όπου γνωρίζοντας πλέον πολύ καλύτερα το σώμα της, πειραματίζεται περισσότερο, ξέρει τι της αρέσει και τι όχι, το ζητάει και το διεκδικεί από τον σύντροφό της, τον οποίο δεν αφήνει «παραπονεμένο», γνωρίζοντας τι του αρέσει και πως θα τον κάνει να περάσει εξίσου καλά μαζί της.

ΠΗΓΗ:marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad