Χρ. Βερναρδάκης: «Τα αφηγήματα της Ν.Δ. δεν ήταν ποτέ ισχυρά» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Χρ. Βερναρδάκης: «Τα αφηγήματα της Ν.Δ. δεν ήταν ποτέ ισχυρά»


«Τα αφηγήματα της Ν.Δ. δεν ήταν ισχυρά. Τώρα, πλέον, που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε εκτός μνημονίων και εκτός επιτροπείας, μπορούμε να απλώσουμε την αναπτυξιακή και την κοινωνική πολιτική, όπως εμείς την εννοούμε και την επιθυμούμε. Τα πράγματα μπαίνουν πλέον σε άλλη σειρά. Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στον τόπο και στον λαό. Είμαστε αισιόδοξοι».

Αυτό, δήλωσε, απ’ την Κόρινθο, στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο Υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μετά την τελετή εγκαινίων της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018», που φιλοξενείται στο λιμάνι της Κορινθιακής πρωτεύουσας.

Για την ημερομηνία των εκλογών, ο κ. Βερναρδάκης, είπε τα εξής:

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας».

Σε ερώτησή μας, για την πορεία υλοποίησης των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, ο κ. Βερναρδάκης, τόνισε τα εξής:

«Ο πρωθυπουργός, θα επιστρέψει σε όλες τις έδρες των Περιφερειών της χώρας. Εκεί, θα γίνει ο απολογισμός. Θα δούμε, τότε, τι έγινε, τι γίνεται, τι καθυστέρησε, τι δεν έγινε. Θα δεσμευθεί ο πρωθυπουργός και για νέα, συμπληρωματικά, αναπτυξιακά έργα. Την επόμενη εβδομάδα, θα γίνει στην Αθήνα, ο πρώτος απολογισμός. Θα έρθει ο κ. Τατούλης στην Αθήνα και θα εξετάσουμε την πορεία υλοποίησης των παρεμβάσεων που είχαν ανακοινωθεί στην Τρίπολη».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς


ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad