Επιστολή τυφλού μαθητή «μιλά» στις συνειδήσεις - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Επιστολή τυφλού μαθητή «μιλά» στις συνειδήσεις


«Με δυσκολεύουν τα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική που αποδίδεται σε έναν μικρό μαθητή, με σοβαρά προβλήματα όρασης, ο οποίος μέσα σε λίγες λέξεις συνοψίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις μετακινήσεις του.

Πρόκειται για μία ανοικτή επιστολή του «Θανάση», που έχει στόχο να «μιλήσει» στις συνειδήσεις όλων ώστε να υπάρξει ευαισθητοποίηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την αμέλεια όλων μας.

«Γεια σας, με λένε Θανάση. Επειδή δεν βλέπω θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αλλάξετε στην πόλη μας κάποια πράγματα. Επειδή κυκλοφορώ με λευκό μπαστουνάκι με δυσκολεύουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο. Επίσης με ενοχλούν οι απότομες κατηφόρες που έχουν πολλά χαλίκια. Επίσης, με ενοχλούν και οι καρέκλες στη μέση της πλατείας. Ακόμη, καλά θα ήταν να υπάρχουν ειδικές ράμπες στις κατηφόρες», γράφει στη σύντομη επιστολή του.

Την εικόνα δημοσίευσε στο Facebook η Κλεμάνς Ζαβιτσάνου με τη λεζάντα: «Έκθεση στο σχολείο από τυφλό αγόρι!» και ήδη αριθμεί εκατοντάδες κοινοποιήσεις.Εικόνα: Facebook.com/klemansz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad