Το παντελόνι που θα κάνει φέτος τη διαφορά στο στυλ σου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Το παντελόνι που θα κάνει φέτος τη διαφορά στο στυλ σου


Η φετινή επέλαση του καρό θα σε κάνει να το προσέξεις θες δεν θες. Είτε σου αρέσει είτε όχι, θα το βλέπεις παντού γύρω σου. Τόσο πολύ, ώστε αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, το πιθανότερο είναι να το ξανασκεφτείς. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου όταν ακούς τη λέξη καρό, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές του που είναι αδύνατον να βρεις λόγο να τις απορρίψεις όλες.

Για να μπεις σταδιακά κι ανεμπόδιστα στο mood του καρό φέτος, προτείνω να ξεκινήσεις την επαφή με ένα παντελόνι. Ναι, το σακάκι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αλλά το παντελόνι θα ανανεώσει το καθημερινό σου στυλ και θα φρεσκάρει την εικόνα σου χωρίς να 'χτυπήσει' τόσο πολύ όσο το σακάκι. Επιπλέον, το παντελόντι θα αποτελέσει μια καλύτερη πρώτη επένδυση στα καρό, αφού θα το συνδυάσεις με πολλά και θα το φορέσεις πολύ.

Δεν θέλω να φανταστείς έντονα χρώματα και τεράστια checks. Υπάρχουν και πιο ήπιες εκδοχές που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες και σε πολλές μάλιστα περιστάσεις. Το μόνο που χρειάζεται από μέρος σου είναι να βρεις τη σωστή γραμμή του παντελονιού και την έμπνευση άσ' τη σε μένα. Παρακάτω, θα βρεις  τρία outfits που αντιπροσωπεύουν τρεις διαφορετικές λογικές με τις οποίες μπορείς να φορέσεις ένα καρό παντελόνι. Όπως θα διαπιστώσεις, με μερικές έξυπνους συνδυασμούς, θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις σε πολλές περιστάσεις, χωρίς να δείχνει πολυφορεμένο πάνω σου. Παρότι είναι ένα ελαφρώς εκκεντρικό ρούχο, που όλοι θα το προσέξουν κάθε φορά που θα σε βλέπουν να το φοράς, σου δίνει τόσες δυνατότητες συνδυασμών, που είναι σίγουρο ότι θα κάνει την απόσβεσή του και με το παραπάνω. Σκέψου το σαν ένα ιδιαίτερο κομμάτι, που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στο στυλ σου και που θα το φορέσεις -εφόσον το αγαπήσεις - τουλάχιστον 25-30 φορές με στη σεζόν.

Με blazer


Με trainers


Mε sneakers


Με ζιβάγκο και chelsea boots


Με κοντό μήκοςΠΗΓΗ:oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad