Σε αυτά τα 3 trends αξίζει να επενδύσεις φέτος - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Σε αυτά τα 3 trends αξίζει να επενδύσεις φέτος


 Η πληθώρα των τάσεων μπορεί να κάνει δύσκολη την επιλογή εκείνων που ταιριάζουν πραγματικά με το στυλ σου - σίγουρα έχει συμβεί να επιλέξεις μια τάση, επειδή είναι πολύ hot και όχι γιατί εναρμονίζεται με την προσωπική αισθητική σου.

Εκτός από αυτό υπάρχει και ο παράγοντας "πασαρέλα": Πολλά trends φαίνονται άκρως θελκτικά στο catwalk και άκρως περίπλοκα στο styling της καθημερινής ζωής. Θέλοντας να σε διευκολύνουμε μελετήσαμε και επιλέξαμε τα τρία trends της σεζόν που μας ενθουσίασαν, αλλά ταυτόχρονα είναι και σούπερ πρακτικά.

Η τάση: Καρό
Σε συνδυασμό με άλλα prints - εφόσον είσαι τολμηρή -, σε suiting ή επιλέγοντας ένα item/αξεσουάρ που σε κέρδισε, το καρό θέλει και μπορεί να μονοπωλήσει τις χειμερινές εμφανίσεις σου με τον πιο διαχρονικά ευφάνταστο τρόπο.

Η τάση: Λεοπάρ
Το λεοπάρ θα προσδώσει στα looks σου το απαραίτητο attitude, αλλά αν δεν είσαι μεγάλη fan των animal prints μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα αξεσουάρ για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Η τάση: Βολάν
Οι σχεδιαστές και οι street stylers έδωσαν νέα πνοή στο ρομαντικό trend των βολάν, κάνοντας το πιο bold απ'ότι συνήθως. Τα βολάν δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε ιδιαίτερη μεταχείρηση - προτίμησε μια less is more προσέγγιση και άφησε τα να τραβήξουν ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad