Γιατί οι ευγενικοί άνδρες είναι οι μόνοι αληθινοί άνδρες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Γιατί οι ευγενικοί άνδρες είναι οι μόνοι αληθινοί άνδρες


Η ευγένεια δεν αποτελεί απλώς ένα μεγάλο προσόν και για έναν άνδρα. Είναι το απόλυτο αφροδισιακό

Οι καλοί τρόποι ενός άνδρα, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το να ξέρεις να χρησιμοποιείς το σωστό μαχαίριν ή να ανοίγεις την πόρτα σε μια γυναίκα. Οι τρόποι καλής συμπεριφοράς έχουν να κάνουν με το σεβασμό και την κατανόηση που δείχνουμε για τα αισθήματα των άλλων. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ από έναν άνδρα που σέβεται τα συναισθήματά μας.

Οι αληθινοί άνδρες  δε φοβούνται τις αγκαλιές, ούτε να κρατούν το χέρι κάποιου που του το δίνει για να το κρατήσειι

Οι αληθινοί άνδρες ξέρουν να μοιράζονται. Ένας αληθινός άνδρας  δεν φοβάται να μοιραστεί, το χώρο του, το σπίτι του, το κρεβάτι του ή τη ζωή του.

Άποψη, σθένος, ευαισθησία και τακτ,είναι οι τέσσερις βασικές αξίες ζωής ενός άνδρα. Τις οποίες όμως πρέπει να τις καλλιεργήσει από παιδί.

Οι αληθινοί άνδρες εκτιμούν τις γυναίκες, σέβονται τη γνώμη τους, τα δικαιώματα τους, το σώμα τους και κυρίως αναγνωρίζουν την ευφυία τους.

Οι αληθινοί άνδρες  εξυπηρετούν ευχαρίστως τους άλλους και δεν απαιτούν να υπηρετούν οι άλλοι αυτούς.

Οι αληθινοί άνδρες είναι δυνατοί. Και κυρίως χρησιμοποιούν τη δύναμη αυτή για να βοηθούν τους άλλους.

Οι αληθινοί άνδρες γνωρίζουν πως είναι ιδιαίτεροι και ικανοί να αλλάξουν τον κόσμο, αν έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους αγαπούν αλλά και δυνατά κίνητρα.

Οι αληθινοί άνδρες γνωρίζουν πώς η έκφραση τρυφερότητας είναι δύναμη. Και δεν υπάρχει πιο σέξυ χαρακτηριστικό σε έναν άνδρα από το συνδυασμό της δύναμης και της τρυφερότητας.

Οι αληθινοί άνδρες είναι ευγενικοί με τους άντρες. Ευγενικοί με τις γυναίκες. Ευγενικοί με τα παιδιά. Και μαθαίνουν στους άλλους την ευγένεια.

Ένας άνδρας ξέρει να ζητάει συγγνώμη. Και δεν κατηγορεί ποτέ τους άλλους για τα δικά του λάθη! 

Οι αληθινοί άνδρες έχουν φίλους. Φίλους κολλητούς που τους εμπιστεύονται και που δε διστάζουν να τους ζητήσουν βοήθεια όταν τη χρειάζονται 

Οι αληθινιοί άνδρες δεν λένε ψέματα. Γιατί διαθέτουν αυτοσεβασμό να μην καταδέχονται να λένε ψέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad