Το πιο άβολο τζιν επιστρέφει το 2019 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Το πιο άβολο τζιν επιστρέφει το 2019


Ηταν το 1996, όταν ο Alexander McQueen συμπεριέλαβε ένα χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι με όνομα «bumsters» στην «Taxi Driver» συλλογή του και το είδαμε πρώτη φορά στο runway.

Χρειάστηκαν λίγα ακόμα χρόνια, αλλά τελικά τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια αγαπήθηκαν και σχεδόν αποθεώθηκαν από τις σταρ της δεκαετίας του 2000, βλέπε Christina Aguilera, αλλά και Paris Hilton, ενώ ορισμένες -ονόματα δεν λέμε, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους- τόλμησαν και τα φόρεσαν ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Όταν η δημοτικότητα τους άρχισε να «ξεθωριάζει» και ξεκίνησε η άνοδος των high waist, έμειναν στην ιστορία ως μία από τις πιο αντιαισθητικές, άβολες προφανώς και κιτς τάσεις, που φτάσαμε να μισούμε.

ADVERTISING

Και ενώ όλοι έχουμε ακούσει για την επιστροφή των bootcut, μία άλλη επιστροφή προκαλεί πανικό. Τα τζιν που μέχρι χθες μισούσαμε, μισούσατε, μισούσαν, επιστρέφουν και επίσημα.

Ήδη από την περασμένη χρονιά οι σχεδιαστές πειραματίστηκαν με παράξενα τολμηρά κοψίματα denim.




Τον περασμένο Νοέμβριο, η Jennifer Lopez φόρεσε ένα φαρδύ, χαμηλοκάβαλο παντελόνι, με ενσωματωμένο εσώρουχο που προμήνυε πως κάτι αλλάζει στα παντελόνια των επόμενων μηνών.

Γνωστά fashion labels παρουσιάζουν low rise στιλ και μας γυρνούν (δυστυχώς) στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Αλλά αν νομίζατε ότι η τάση θα μπορούσε ενδεχομένως να μείνει ένα κοινό μυστικό στο στιλ των Hadid / Jenner και των ανθρώπων της μόδας, συγγνώμη, πέσατε λίγο έξω.

Η Levi's - το απόλυτο mainstream jean brand - έχει προσθέσει χαμηλά στιλ στην S / S 19 συλλογή της.


Ετοιμαστείτε, καθώς οι ειδικοί της μόδας προβλέπουν πως τα χαμηλοκάβαλα τζιν επιστρέφουν από την επόμενη άνοιξη κιόλας, την ώρα που τα σχόλια στο Twitter αποτυπώνουν τέλεια τα συναισθήματα των χρηστών για αυτό το trend και είναι πραγματικά απολαυστικά.

Ας ελπίσουμε πως αν τελικά οι γυναίκες τα υιοθετήσουν, αυτή την φορά θα το κάνουν σωστά (God, ας βρουν ένα τρόπο) και πως θα αφήσουν τα φρύδια τους στην θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad