Οργή για τις φόλες στο Ναύπλιο -«Πώς μπόρεσες, καθίκι, να σου κουνάνε την ουρά κι εσύ να τα ταΐσεις θάνατο;» [σκληρές εικόνες] - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Οργή για τις φόλες στο Ναύπλιο -«Πώς μπόρεσες, καθίκι, να σου κουνάνε την ουρά κι εσύ να τα ταΐσεις θάνατο;» [σκληρές εικόνες]


Δεν σταματούν το έργο τους οι ασυνείδητοι που σπέρνουν τον θάνατο σε αδέσποτα ζώα, χρησιμοποιώντας φόλες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η Φωτούλα Μαστοράκη, κάτοικος του Αγίου Αδριανού Αργολίδας -ένας οικισμός 5 χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο- άγνωστοι δράστες δηλητηρίασαν με φόλες πέντε σκυλιά τα οποία φρόντιζε.


«Σήμερα το πρωί πήγα να ταΐσω τα αδεσποτάκια μου. Πέντε σκυλιά μάλαμα, πέντε σκυλιά που φρόντιζα επί πέντε χρόνια. Πέντε αστέρια που ζούσαν σε ένα χωράφι και όχι μέσα στο χωριό. Τι σας πείραξαν ρε καράβλαχοι, τις πέτρες ή τα χορτάρια;» αναφέρει στο οργισμένο μήνυμά της, μέσω του Facebook.



Σύμφωνα με την κυρία Μαστοράκη, «από τα πέντε σκυλιά τα δυο τα βρήκα νεκρά, τα άλλα δυο είναι άφαντα και το ένα μόνο ζούσε. Λογικά και τα άλλα δυο που δεν εμφανίστηκαν είναι και αυτά νεκρά» προσέθεσε.

«Σκοτώσατε εγκληματίες δυο από τα πιο καλοκάγαθα πλάσματα. Μια σκυλίτσα που έπεσε μέσα στο ρέμα για να σώσει τα μωρά της και άλλη μια που είχε περάσει τα πάνδεινα και όμως εργόταν με την ουρά να κουνιέται σαν τρελή κάθε φορά που την τάιζα. Πως μπόρεσες ρε καθίκι όταν σου ήρθαν όλο χαρά για φαγητό και τα τάισες θάνατο; Βλέπεις πόσο αίμα έχυσε η πρώτη μέχρι να τελειώσει και να φύγει από τον σιχαμένο κόσμο μας;» τονίζει στη συνέχεια η Φωτούλα Μαστοράκη.


Η κυρία Μαστοράκη και άλλοι φιλόζωοι της περιοχής ζητούν από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να τις καταθέσει, έστω και ανώνυμα.

Οι φιλόζωοι απαιτούν, επιπλέον, από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο -ο οποίος είναι κάτοικος του χωριού- να τοποθετηθεί στο ζήτημα και να αναλάβει πρωτοβουλίες τόσο για τα αδέσποτα, όσο και για αυτούς που ρίχνουν φονικές φόλες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad