Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων ο Βαγγέλης Χουσελάς - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων ο Βαγγέλης Χουσελάς


Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Σικυωνίων ο Βαγγέλης Χουσελάς

Εκτιμούμε πως έφθασε η ώρα οι τοπικές κοινωνίες να διαμορφώσουν οι ίδιες το μέλλον τους. Ουσιαστικό στοιχείο του νέου αυτοδιοικητικού μοντέλου θα πρέπει να είναι η οικονομική ανεξαρτησία και αυτοτέλεια των δήμων.

Η φορολογική αποκέντρωση αποτελεί για εμάς μια μεγάλη πρόκληση και ένα ουσιαστικό στόχο.

Με βάση την αρχή της επικουρικότητας , εγγύτητας και αρμοδιότητας , θα πρέπει πολλές λειτουργίες του κράτους να περάσουν πλέον στους δήμους.

Εμείς πιστεύουμε πως η τοπική αυτ/ση μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την

Προστασία δημόσιων αγαθών, την προστασία της πρώτης κατοικίας, την δημιουργία κοινωνικής ασπίδας και αλληλεγγύης του πολίτη.

Εμείς πιστεύουμε πως η Τ.Α. μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην αξιοποίηση των τοπικών πόρων προς όφελος και για λογαριασμό των ίδιων των τοπικών κοινωνιών.

Εμείς πιστεύουμε πως η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει μια από τα κάτω πρωτοβουλία για την παροχή δημόσιων αγαθών , την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την διαφύλαξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Για όλους αυτούς τους λόγους  καλούμε τους πολίτες του δήμου Σικυωνίων σε μια ανοιχτή συζήτηση για την Τ.Α. να κάνουμε ένα διάλογο για τα δομικά προβλήματα ώστε να ενισχύσουμε ένα θεσμό με τεράστιες δυνατότητες που μέχρι σήμερα πολλοί τον έχουν βάλει στο ίδιο τσουβάλι με τα διάφορα προσωπικά τους συμφέροντα  φιλοδοξίες και επιδιώξεις.

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με όραμα , όρεξη ,  και πρόγραμμα , ανοιχτούς στη διαβούλευση και την συνεργασία.

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Χουσελάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad