Μια καλή πράξη για τα αδέσποτα! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Μια καλή πράξη για τα αδέσποτα!


Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο «είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς και τους φίλους σας, που θα σας φτιάχνει τη διάθεση όλη τη χρονιά και θα σας θυμίζει την καλή πράξη που κάνατε να στηρίξετε τα αδέσποτα ζώα και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice»
Tο Dog’s Voice είναι μια από τις ελάχιστες κοινωνικές επιχειρήσεις που καταφέρνουν να περάσουν στην 2η φάση ενός δύσκολου και απαιτητικού διαγωνισμού όπως ο ετήσιος διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας. Το Dog’s Voice (με εκπρόσωπο την Έλενα Δέδε) και το Revive Greece (με εκπρόσωπο τον Θοδωρή Δημακαράκο) είναι οι 2 εκπρόσωποι της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην 2η φάση του 9 ου διαγωνισμού της Εθνικής Τράπεζας.


Το Dog’s Voice δεν είναι απλά μια τυπική κοινωνική επιχειρηματικότητα αλλά μια δυναμική επιχείρηση με πρωτότυπο έργο και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα καθώς έχει αναπτύξει «τεχνολογία διαχείρισης αστικής πανίδας για κράτη, περιφέρειες και δήμους». Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2015. Εξαρχής, ο βασικός στόχος του ήταν «να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις τους και το κυριότερο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. Από το 2016, το Dogs' Voice ασχολείται συστηματικά με τη δημιουργία προγραμμάτων διαχείρισης και προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης».


Από χρόνο σε χρόνο η ομάδα του Dog’s Voice επιμένει σταθερά στους στόχους που έχει θέσει: Να επιτυγχάνει ακόμα περισσότερες υπεύθυνες υιοθεσίες σκύλων, να προσελκύει δωρεές και εθελοντές σε φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, αν αναλαμβάνει - μέσω της νομικής του ομάδας -περιστατικά κακοποιήσης ζώων, να ενισχύει το οργανωμένο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων σκύλων με στόχο την άμεση μείωση του πληθυσμού τους με την υποστήριξη χορηγών και επίσημων φορέων, να αποτελεί γέφυρα ευθύνης ανάμεσα στους Δήμους και τις φιλοζωικές της περιφέρειας τους και να συμβάλει στην αποτελεσματική τους συνεργασία μέσα από το πρόγραμμα Dogs' Voice για τους ΟΤΑ που έχει ήδη σχεδιαστεί και εφαρμόζεται ήδη σε 4 Δήμους της Αττικής.

Τέλος, συνεχίζεται με αδιάκοπη ένταση η προσπάθεια ευαισθητοποίησης πολιτών σε όλη την Ελλάδα σχετικά με το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, τις υποχρεώσεις τους ως υπεύθυνους κηδεμόνες κατοικιδίων και τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να συμπεριφέρονται στα ζώα.


Αυτές τις ημέρες των εορτών η ομάδα του Dog’s Voice έχει ετοιμάσει και κυκλοφορεί στην αγορά ένα πρωτότυπο ημερολόγιο γραφείου για το 2019 αφιερωμένο (που αλλού;) στα σκυλιά!

Σε ένα από τα site μέσω των οποίων διατίθενται διαβάζουμε σχετικά: «Τα υπέροχα ημερολόγια γραφείου Dogs' Voice για το 2019 είναι εδώ!

Είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς και τους φίλους σας, που θα σας φτιάχνει τη διάθεση όλη τη χρονιά και θα σας θυμίζει την καλή πράξη που κάνατε να στηρίξετε τα αδέσποτα ζώα και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice.

Τα μοντέλα αυτού του ημερολογίου προέρχονται από νέα ελληνικά brands και νέους επαγγελματίες που τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες για εμάς και τα κατοικίδια μας.


Έχουν ο καθένας τους στηρίξει το έργο του Dogs' Voice με τον δικό τους τρόπο και για το λόγο αυτό τους καλέσαμε να ποζάρουν στο ημερολόγιο του 2019 για να τους γνωρίσετε και να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη τους. Το πιο σημαντικό όμως: είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι.

Αγοράστε ένα ημερολόγιο Dogs' Voice και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας και το 2019.
Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα!
Καλές γιορτές!»

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad