ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων το βράδυ στην Κόρινθο - Ο ένας δίπλα σε οικία βουλευτή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων το βράδυ στην Κόρινθο - Ο ένας δίπλα σε οικία βουλευτή
Παραμονές Χριστουγέννων και το ξημέρωμα βρήκε σοκαρισμένους τους κατοίκους δύο περιοχών της πόλης της Κορίνθου.

Τη νύχτα σημειώθηκαν δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων εκ των οποίων το ένα κάηκε ολοσχερώς.

Οι εμπρησμοί έγιναν μεταξύ 4 και 5 τα ξημερώματα σε κοντινές περιοχές μεταξύ τους σε δύο οχήματα μεσαίας κατηγορίας και μάλιστα αρκετά παλιά μοντέλα, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο ενέργειας με ταξικό πρόσημο.

Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη καθώς ο ένας εμπρησμός συνέβη σε κοντινή απόσταση από οικία βουλευτή της Κορινθίας που υποτίθεται ότι συνήθως εφαρμόζονται και μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα περισσότερο γνωστό, ωστόσο οι κάτοικοι και των δύο περιοχών στις οποίες έγιναν οι εμπρησμοί συχνά διαμαρτύρονται για την έλλειψη επαρκούς φύλαξης και τακτικής περιπολίας αστυνομικών δυνάμεων.

Το γεγονός δεν είναι συνηθισμένο στην πόλη της Κορίνθου και αν αθροιστεί με τη γενικότερη εικόνα ελλείμματος ασφάλειας που παρατηρείται ακόμα και στο κέντρο της πόλης και σε πολυσύχναστες υπηρεσίες όπως το Ταχυδρομείο αλλά και η Εφορία, τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει στην Κόρινθο το οποίο θεριεύει και για το οποίο δεν έχουν παρθεί τουλάχιστον τα απαραίτητα αποτρεπτικά μέτρα.

Το θέμα της Ασφάλειας στο Δήμο Κορινθίων είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων των πολιτών εδώ και αρκετό καιρό στην περιφέρεια και στα χωριά, φαίνεται όμως ότι σταδιακά η ανομία και η έλλειψη αστυνόμευσης επεκτείνονται και στο κέντρο της πρωτεύουσας του Νομού και μάλιστα σε σημεία ιδιαίτερα ευαίσθητα και με έντονη σημειολογία.


Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.


Diogenis-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad