Το τέλειο παλτό για όλη τη χρονιά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Το τέλειο παλτό για όλη τη χρονιά


Μερικές φορές τυχαίνει να βρίσκετε το τέλειο παλτό λίγο πριν έρθει η άνοιξη. Γιατί όμως να πρέπει να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο το χειμώνα; Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε άλλωστε είναι μια πολυεπίπεδη επιλογή σε πανωφόρι όπως το καρό παλτό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Αυτό το κομμάτι γενικής χρήσης είναι ένα από αυτά που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε πολύ σύντομα (και ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί).

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City είτε βγαίνει για ψώνια το Σαββατοκύριακο είτε περπατά το κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα περίτεχνο φόρεμα, οι ενδυματολογικές επιλογές της δεν απογοητεύουν ποτέ. Την περασμένη βδομάδα παρακολούθησε τα 39α ετήσια βραβεία Muse στο New York Hilton Midtown, φορώντας ένα μαύρο-γκρι φόρεμα με animal print, μαύρο καλσόν και γόβες από την ομώνυμη συλλογή της.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε το πιό κομψό σταυρωτό Fendi παλτό. Κατασκευασμένο από μαλλί, το καρό κομμάτι είχε μήκος ακριβώς πάνω από το γόνατο και διέθετε μεγάλες τσέπες ενώ πο μεγάλες σχισμές στο πλάι του προσέδιδαν μια boxy  εφαρμογή που είναι τόσο επίκαιρη.

Ένα τέλειο παλτό που να ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και σε αποχρώσεις που το κάνουν κατάλληλο και για την άνοιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad