ΣΟΚ ! Αλέκο πάλι τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ που ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ μας έφερες ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΣΟΚ ! Αλέκο πάλι τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ που ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ μας έφερες ;Το ότι στην Κόρινθο γίνονται πολλά που περνάνε στο ντούκου με τον Αλέκο Πνευματικό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια.

Το ότι ελάχιστα έως κανένα ΜΜΕ ασχολούνται έστω και λίγα λεπτά παραπάνω με το ρεπορτάζ που διαχέεται έτοιμο από το Δημαρχείο της Κορίνθου είναι επίσης γνωστό. Αυτό που λέμε στην κυριολεξία "αμάσητο".

Το ότι ΜΟΝΟ ο Αλέκος "ξέρει τη δουλειά" είναι και αυτό γνωστό και πολλαπλώς διακηρυγμένο.

Το ότι ο Αλέκος έχει επεκτείνει τελευταία τη λίστα όσων "ξέρουν τη δουλειά" πέραν του εαυτού του, δεν το γνωρίζαμε.

Το είδαμε πριν λίγες μέρες όταν και έγινε η ημερίδα με θέμα: «Σύστημα διαλογής στην πηγή και διαχείριση αστικών Στερεών Απορριμμάτων του Δ.Κορινθίων» και αρχικά μας δημιουργήθηκε μεγάλη έκπληξη.

Όταν όμως αρχίσαμε να διαβάζουμε τα γνωστά διθυραμβικά του τύπου "με μεγάλο ενδιαφέρον", "με μεγάλη συμμετοχή", "πλήθος κόσμου", ημεριδάρα, δημαρχάρα και τα λοιπά ξέρετε ποια, από τους γνωστούς επικοινωνιακούς διαύλους της ελίτ των καλυτερότερων της οδού Κολιάτσου, τότε υποψιαστήκαμε ότι ο μέγιστος των μεγίστων Αλέκος έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού.


Και επειδή κανείς δημοσιογράφος στην Κόρινθο δεν το έκανε, ε είπαμε να το κάνουμε εμείς. Να κάνουμε μια αναζήτηση στο Google για τον καλυτερότερο που μας παρουσίασε ο τιτάνας Αλέκος και ο οποίος κάθεται δίπλα του στην παραπάνω φωτογραφία ως τιμώμενος συνάδελφος που επίσης "ξέρει καλύτερα τη δουλειά".


Και με το πάτημα του κουμπιού Enter, ξεχύθηκαν στην οθόνη μας κουφάρια από ζώα, άντερα και πολλά άλλα ωραία.Πάρτε τα μάτι από το ρεπορτάζ μιας εκ των μεγαλυτέρων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων της χώρας, του newsbomb :ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ

Έξαλλοι οι πολίτες με τον κ. Ευάγγελο Βαλιώτη - Μετά την αποκάλυψη για το παράνομο κυνοκομείο του Δήμου και τις άθλιες συνθήκες, άφησε τα αδέσποτα ελεύθερα μέσα στην πόλη και έχουν ξεσηκωθεί άπαντες - Απίστευτα πράγματα - Ανίκανος να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης παρά τα σοβαρά παραπτώματα στα οποία έχει πέσει, παραμένει ελεύθερος και παριστάνει το δήμαρχο - Απίστευτο φαγοπότι με το παράνομο κυνοκομείο και τις τροφές για τα ζώα

Η περίπτωσή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως τραγική. Μιλάμε για τον δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη που έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της Σπάρτης λόγω της υπόθεσης του κυνοκομείου.

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο παράνομο κυνοκομείου που διατηρούσε στο Δήμο, όπου παραβιάζεται κάθε νομιμότητα.

Κατά τρόπο αδιανόητο οι αρμόδιες αρχές (εισαγγελείς και αστυνομία της περιοχής) να παραμένουν προκλητικά απαθείς, ενώ τα ζώα ζουν κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες και οι συνθήκες στην πόλη της Σπάρτης είναι υγειονομική βόμβα!

Πριν από ενάμισι μήνα είδαν το φως της δημοσιότητας σοκαριστικές καταγγελίες για το Κυνοκομείο Σπάρτης που διατηρούσε παράνομα η Δημοτική Αρχή Σπάρτης.

Εντοπίστηκαν ζώα σε αποσύνθεση, ακατάλληλες τροφές, άρρωστα ζώα σε κάκιστες συνθήκες διαβίωσης. Διάσπαρτα κρανία σκύλων και άλλα οστά αυτού του είδους, πεταμένα νεκρά ζώα νεκρά ζώα σε αποσύνθεση δίπλα σε υγιή, τόνοι βρόμικων εντοσθίων αντί της κατάλληλης τροφής, ζώα άρρωστα και σκελετωμένα, βρώμα και δυσωδία παντού.

Μια υγειονομική βόμβα ελέω Δημοτικής Αρχής, έγκλειστα για μια ζωή δύστυχα ζώα κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Παρά την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων, ο κ. Βαλιώτης όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα, αλλά αντίθετα άφησε ανοικτό το κυνοκομείο με αποτέλεσμα τα αδέσποτα να βγουν και να γεμίσουν τους δρόμους της πόλης προκαλώντας το απόλυτο χάος.

Πλέον είναι όλοι κατά του Δημάρχου. Και οι φιλόζωοι και οι υπόλοιποι πολίτες αφού η κατάσταση μέσα στη Σπάρτη είναι εκτός ελέγχου με τα αδέσποτα ζώα.

Πάρτι χιλιάδων ευρώ με τις τροφές για τα ζώα 

Οι καταγγελίες εναντίον του Δημάρχου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας αφού γύρω από το παράνομο κυνοκομείο είχε στηθεί πάρτι με δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Στα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί πριν από ένα μήνα από φιλοζωικές οργανώσεις. δείχνουν ξεκάθαρα εκατοντάδες ζώα να ζουν είτε μέσα σε υποτυπώδη αυτοσχέδια κλουβιά, για τα οποία το τελευταίο ποσό που δόθηκε για την κατασκευή τους ανέρχεται στα 1.628,69 ευρώ ενώ διαχρονικά έχουν δοθεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ, είτε αλυσοδεμένα με μοναδικό τους στέγαστρο κάδους σκουπιδιών, χαλασμένα ψυγεία, κτλ. Όμως ο Δήμος Σπάρτης από τις 30/7/2018 μέχρι και τις 21/9/2018 δίνει 9.977,49 για... σπιτάκια.

31/07/2018 10:25:22 - 9.977,49 ευρώ
10/08/2018 12:36:12 - 9.977,49 ευρώ
21/08/2018 14:03:43 - 9.977,49 ευρώ
12/09/2018 11:40:26 - 9.986,12 ευρώ
21/09/2018 13:27:59 - 9.977,49 ευρώ

Τροφή των σκύλων στο κυνοκομείο είναι εντόσθια ζώων, δεκάδες κιλά εντοσθίων που αποτελούν εστία μόλυνσης.

Ωστόσο, ο Δήμος Σπάρτης έδωσε στις 05/09/2018 για ζωοτροφές 24.790,08 ευρώ. Το ποσό που δίνεται για περισυλλογή και διαχείρηση αδέσποτων για ένα έτος ανέρχεται στα 36.290,32 ευρώ.

Για μισθώματα ακινήτων φύλαξης αδέσποτων ζώων δίνονται 3.000,00 ευρώ.

Ενδεικτικά, μία τμηματική αμοιβή κτηνιατρού ανέρχεται στα 7.735,95 ευρώ. Κατ επέκταση, το παράνομο δημοτικό κυνοκομείο-κολαστήριο Σπάρτης με δήμαρχο τον Ευάγγελο Βαλιώτη και αρμόδιο αντιδήμαρχο το Σταύρο Αργυρόπουλο στοιχίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους Έλληνες πολίτες για εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό.

Παρά τα όσα καταγγέλθηκαν, ο κ. Βαλιώτης παραμένει ελεύθερος και παριστάνει το Δήμαρχο σε μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας.


Οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ του newsbomb (κρατήστε την ανάσα σας) :

Α ρε Αλεκάρα ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΕ, τιτάνα της αυτοδιοίκησης, τροβαδούρε της παγκόσμιας αυτοδιοικητικής σκηνής, ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ !

Και που είσαι ε !

Για παίρνε ιδέες από το συνάδελφο καλυτερότερο γιατί και εμείς εδώ με τα αδέσποτα στο Δήμο Κορινθίων έχουμε σοβαρά θεματάκια, και από ότι βλέπεις από τον συνάδελφο σου καλυτερότερο που μας έφερες, κάτι ξέρει και εκείνος από τριαράκια, εφταράκια, εννιαράκια, εικοσιτέσσερα εφτακόσια - εννιακόσια ...


Το έπιασες ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΕ έτσι ;


Άντε ! Εμείς θα σου τα λέμε όλα ;


Diogenis-press


ΚΡΖ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad