Στην Πελοπόννησο το συνέδριο των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Στην Πελοπόννησο το συνέδριο των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στην τελική ευθεία για να φιλοξενήσει το επόμενο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων (DRV).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής τα όσα είδε κατά την επίσκεψή του στην Πελοπόννησο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συνδέσμου των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων (DRV), Dirk Inger, συνιστούν μια εξαιρετική υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη διοργάνωση του επόμενου ετήσιου συνέδριου του Συνδέσμου

Αυτό γνωστοποίησε ο κ. Dirk Inger στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κατά τη χθεσινή (13/12/18) συνάντηση τους στην Τρίπολη.

«Πρόκειται για έναν ακόμα στρατηγικό στόχο που έχουμε θέσει και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα τον πετύχουμε. Είναι ένα σπουδαίο μεγάλο γεγονός για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και το brand name Μυθική Πελοπόννησος, το οποίο διεκδικούμε με υψηλές αξιώσεις εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ανταγωνιζόμαστε με επαγγελματισμό διεθνείς και καταξιωμένους προορισμούς με ίσους όρους και αυτό αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε:

«Διαθέτουμε πλέον κρίσιμη εμπειρία από μεγάλα διεθνή γεγονότα, στα οποία επενδύουμε στρατηγικά σημαντικούς πόρους, με άμεσα αποτελέσματα για τους Πελοποννήσιους πολίτες και την περιφερειακή μας οικονομία, όπως συνέβη με το συνέδριο του ΑΒΤΑ».

Ο κ. Inger δήλωσε εντυπωσιασμένος από το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και τη δυναμική προοπτική του, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το πόσο καλά γνωρίζουν οι Γερμανοί την Πελοπόννησο. Μίλησε ακόμα για υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού της περιφερειακής αρχής, αλλά και την εξαιρετική επιτυχία που είχε στη διοργάνωση του συνεδρίου των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων ABTA, για την οποία έχει ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του ΑΒΤΑ.

Ακόμα, ο κ Inger ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τη διαδικασία επιλογής του τόπου και του χρόνου διεξαγωγής του συνεδρίου και σημείωσε ότι τα όσα είδε κατά την επίσκεψή του στην Πελοπόννησο, συνιστούν μια εξαιρετική υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη διοργάνωση. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τον κ. Τατούλη για την πολύτιμη στήριξή του στην προσπάθεια αυτή η οποία θα αποτελέσει μια επιτυχία τόσο για το Σύνδεσμο των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων όσο και για την Πελοπόννησο.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad