Βρήκαμε την τέλεια φούστα για τις γιορτές! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Βρήκαμε την τέλεια φούστα για τις γιορτές!


Είναι το νούμερο ένα σε ζήτηση κομμάτι αυτή τη στιγμή

Είτε ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα είτε όχι, είναι γεγονός ότι πλησιάζουν και αν δεν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που αποφασίζουν τελευταία στιγμή τι θα φορέσουν πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα εορταστικά σας σύνολα. Κι ευτυχώς η Ζara είναι εδώ για να σας βοηθήσει με μια σειρά από λαμπερά κομμάτια ιδανικά για τις γιορτές.

Μάλιστα , υπάρχει μια συγκεκριμένη φούστα που αποδεικνύεται πολύ δημοφιλής. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης ολοκέντητη με παγιέτες φούστα,  έχει αρχίσει ήδη να ξεπουλάει από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμη online.





Τώρα που την είδατε μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχει ήδη αγαπηθεί τόσο;

Είναι πραγματικά ευέλικτη. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα φαρδύ πουλόβερ και ψηλοτάκουνα πέδιλα για μια fashion forward βραδινή εμφάνιση, ή να τη δοκιμάσετε με φλατ και T-shirt.



Γρήγορα όμως. Παρόλο που κοστίζει 80 ευρώ, είναι  σύμφωνα με πληροφορίες το νούμερο ένα σε ζήτηση κομμάτι στην αλυσίδα καταστημάτων αυτή τη στιγμή και το απόθεμα είναι μικρό. Μόνο μικρά και μεσαία μεγέθη εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα, αλλά η Zara δηλώνει ότι πρόκειται να ξαναφέρει το μεγαλύτερο μέγεθος “σύντομα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad