Σε ποια ηλικία μια γυναίκα ξέρει πλέον να ντύνεται; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Σε ποια ηλικία μια γυναίκα ξέρει πλέον να ντύνεται;


H αλήθεια είναι ότι μπορεί να μη μάθει και ποτέ, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για την άλλη εκδοχή, την αισιόδοξη.

Το μονοπάτι όμως προς την επίτευξη του στυλ, είναι δύσβατο. Θα κάνεις λάθη, θα φορέσεις λάθος τάσεις, άσχημα ρούχα και άκομψα παπούτσια, φθηνιάρικα trends, κακά αξεσουάρ και πάει λέγοντας. Μέσα από αυτά όμως, πρέπει να μάθεις. Όλες οι γυναίκες το περνούν αυτό. Δεν είσαι η μόνη.  Αν μάθεις, το ποινικό μητρώο σου καθαρίζει. Αν δεν μάθεις, θα είσαι για πάντα καταζητούμενη.

Η γυναίκα έχει ωραίο κορμί και πρόσωπο στα 20s της, αλλά δυστυχώς δεν ξέρει ακόμα να ντύνεται .Ψάχνεται. Αναζητά το στυλ της. Παρασύρεται. Τολμά. Το παρακάνει. Πολλές φορές, θα ακούσεις μεγαλύτερες κυρίες, συνήθως μαμάδες να λένε “φόρα το τώρα που μπορείς” και αναφέρονται σε κάποιο κομμάτι το οποίο είναι πολύ κοντό, πολύ στενό, πολύ προκλητικό, πολύ λάθος. Η αλήθεια είναι ότι φόρα το τώρα που έχεις το ακαταλόγιστο γιατί αν το φορέσεις μετά τα 30 σου δεν θα το έχεις πια.

Η γκαρνταρόμπα λοιπόν είναι μια επένδυση. Χτίζεται. Σιγά και σταθερά. Αποκτάς με τη σειρά τα βασικά κομμάτια, αποσύρεις τα μετεφηβικά, βρίσκεις τι σου πηγαίνει, απορρίπτεις αυτά που όταν φοράς δε νιώθεις ο εαυτός σου, πειραματίζεσαι, κρατάς, πετάς, διορθώνεις, μετατρέπεις, αναζητάς στα vintage. Η μόδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Εξελίσσεται μαζί σου. Αν εξελίσσεσαι κι εσύ φυσικά.

Επομένως, το συμπέρασμα είναι πως η γυναίκα μαθαίνει να ντύνεται μετά τα 30. Πόσο μετά; Όσο νωρίτερα έχει ξεκινήσει να κάνει τα λάθη κι όσο νωρίτερα έχει πάρει τα μαθήματά της, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβει τι πρέπει να διορθώσει.

Συνήθως, μια γυναίκα που έχει μέσα της το στυλ, γύρω στα 35 της, ξέρει που ανήκει. Δε σημαίνει ότι πριν δεν ντυνόταν ωραία, σαφώς και θα είχε τις καλές και τις κακές στιγμές της, όμως γύρω στα 35 της έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το στυλ της και ξέρει πλέον τι της πηγαίνει και τι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad