Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα πλεκτά για το 2019 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα πλεκτά για το 2019


Τα τελευταία χρόνια τα cozy oversized πουλόβερ αποτελούν staples της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας με celebrities, bloggers και influencers να τα επιλέγουν για τις casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Τους τελευταίους μήνες όμως ίσως θα παρατήρησες πως στα μαγαζιά τα ράφια είναι γεμάτα με πιο λεπτεπίλεπτα πουλοβερ και κυρίως ντελικάτες ζακέτες!



Η νέα μόδα θέλει τις ντελικάτες, λεπτές ζακέτες με όμορφα κουμπιά να αντικαθιστούν τα βαριά πουλόβερ και να σετάρονται με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες. Η τελευταία φορά που οι εν λόγω ζακέτες ήταν στη μόδα ήταν τη δεκαετία του ’90 (δεν σοκαρίστηκε κανείς!), τότε που η απλότητα και ο μινιμαλισμός ήταν λέξεις κλειδιά στα περιοδικά μόδας.



Μπορεί οι ζακέτες αυτές να θυμίζουν αυστηρή βιβλιοθηκάριο ή γραμματέα, ωστόσο κάθε άλλο παρά βαρετές και παλιομοδίτικες δεν δείχνουν συνδυασμένες με τον κατάλληλο τρόπο. Celebrities και royals, όπως η Bella Hadid, η Margot Robbie και η Kate Middleton έχουν  ήδη υιοθετήσει την τάση, ενώ πολλές bloggers την λατρεύουν εδώ και μήνες. Επίλεξε ζακέτες σε παστέλ χρώματα με περίτεχνα κουμπιά για ένα πιο girly look, ή κινήσου σε neutral αποχρώσεις και κάνε μονοχρωμίες για ένα πιο μινιμαλ fashion forward look.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad