ΑΡΓΟΛΙΔΑ:Στο εδώλιο εκ νέου η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:Στο εδώλιο εκ νέου η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας


Στα δικαστήρια θα αναβιώσει σήμερα η υπόθεση της χήρας στην Κοιλάδα, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον 42χρονο σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου, στην αυλή φιλικού τους προσώπου τον Δεκέμβριο του 2014.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επέμενε εκείνη, ακυρώνοντας για ακόμη μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία, αλλά οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Η κατηγορούμενη έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άνδρα της.

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλόνισε την Αργολίδα ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που της έχουν αποδώσει, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκής και τρίτου προσώπου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη τη χήρα για τη δολοφονία του άνδρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης επιμένει ότι είναι αθώα και ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία.

Πιστεύουν ότι οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ υποστηρίζουν ότι ύποπτοι είναι μία γυναίκα -φίλη του καπετάνιου- και ένας άλλος άνδρας. Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να είχε ανταλλάξει 1.700 μηνύματα με το θύμα.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad