Λουτράκι: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Καρναβαλιού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Λουτράκι: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Καρναβαλιού


Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Θανάση Παπαθανασίου ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι Λουτρακίου.

Το φετινό Καρναβάλι θα ξεκινήσει 2 Μαρτίου και θα κρατήσει τον Δήμο σε Καρναβαλικούς ρυθμούς για 10 ολόκληρες ημέρες έως στις 11 Μαρτίου, ημέρα τελετής λήξης.

Η μαθητική παρέλαση στις 2 Μαρτίου, οι παιδικές παρελάσεις, τα άρματα, οι μεταμφιέσεις με καινούριες στολές με τις οποίες ο Δήμος θα εμπλουτίσει το βεστιάριο του, θα πλαισιώσουν τις καρναβαλικές δράσεις δίνοντας μια ξεχωριστή διάθεση στη φετινή διοργάνωση .

Σημείο αναφοράς των καρναβαλικών δράσεων ορίστηκε το ΚΕΠ που θα λειτουργεί καθημερινά 18:00-20:00 για τον συγκεκριμένο σκοπό, προκειμένου να δρομολογηθεί και να οργανωθεί η μεγάλη αυτή γιορτή με την συμμετοχή , την παρουσία, τις συμβουλές και τις προτάσεις όλων των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων καθώς και τον Σχολικών Μονάδων του Δήμου .

Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συμμετέχουν όλα τα καταστήματα της πόλης του Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο « Ξένιος Ζεύς», τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων, με σκοπό να δώσουν στο Καρναβάλι του Δήμου το χρώμα της γιορτής του κεφιού και της διασκέδασης.

΄΄Η διασκέδαση, η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου θα ντύσει με τα ζωηρότερα χρώματα το φετινό Καρναβάλι.΄΄ τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad