Νανοπουλος : Πεζοδρόμια σε διάλυση –πλατεία σε αναμονή – Τουρισμός στον πάγο! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Νανοπουλος : Πεζοδρόμια σε διάλυση –πλατεία σε αναμονή – Τουρισμός στον πάγο!


Η καθημερινότητα και τα ζητήματα της είναι για την Συμμαχία Πολιτών ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και γι αυτό ο Βασίλης Νανόπουλος κάθε φορά επαναφέρει θέματα που την αφορούν.
«Τα πεζοδρόμια του δήμου είναι σε τέτοια κατάσταση σήμερα που δεν επιτρέπουν την ασφαλή κίνηση των δημοτών! Οι παιδικές χαρές βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση παρ ότι υπάρχουν χρήματα κρατικά που δίνονται, την ίδια ώρα που άλλοι δήμοι τα εκμεταλλεύονται.
Εμείς θα προβλέψουμε και την χρήση τους από τα ΑΜΕΑ όπως και θ αποκαταστήσουμε τα ζητήματα πρόσβασης στα σχολεία του δήμου για μαθητες με κινητικά προβλήματα .Υπάρχει συγκεκριμένο σχολείο που αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν έχει λυθεί από το δήμο.
Στο κομμάτι του τουρισμού έχουμε σαν Δημοτικό Συμβούλιο λάβει αποφάσεις για συγκεκριμένες ενέργειες. Πότε θα υλοποιηθούν αυτές ώστε ουσιαστικά να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και να προβάλλουμε τον τόπο μας;
Για κάποιες επιχειρήσεις η τουριστική περίοδος  ξεκινά τον Απρίλιο και η προετοιμασία είναι χρονοβόρα. Έχουμε ήδη καθυστερήσει! Ο Δήμος πρέπει να λειτουργεί ασχέτως της προεκλογικής περιόδου επ ωφέλεία των δημοτών του και δεν το πράττει!


ΠΗΓΗ:ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad