Ο Σαμαράς φέρνει μπροστά τον Βορίδη και φαίνεται πως έχει λόγο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ο Σαμαράς φέρνει μπροστά τον Βορίδη και φαίνεται πως έχει λόγο


«Όργιο» ζυμώσεων από τους Σαμαρικούς

Μετά τη φωτογραφία-μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ από τη Σαμαρική πτέρυγα του κόμματος, ένας εκ των «σημαιοφόρων» του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως προωθείται από τον πρώην πρωθυπουργό στον κομματικό μηχανισμό, κρίνοντας μάλιστα από την εκδήλωση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην «έδρα» του μεσσήνιου πρώην προέδρου.

Ο λόγος για τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος ορίστηκε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης της πίτας την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Elite» (20:00).

Η παρουσία του κ. Βορίδη στα «λημέρια» του Αντώνη Σαμαρά μόνο δεν τυχαία δεν είναι, όπως τουλάχιστον λένε όσοι γνωρίζουν καλά τα «γαλάζια δρώμενα», καθώς κρίνεται ως ηχηρή στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στο πρόσωπο του βουλευτή της ΝΔ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον στα εσωτερικά τεκταινόμενα της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει φήμες για κατ’ ιδίαν συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον βουλευτή της ΝΔ, με βασικό «μενού» την εσωκομματική «τράπουλα» η οποία φαίνεται πως ξαναμοιράζεται με κερδισμένους εκείνους που δηλώνουν πίστη στον Αντώνη Σαμαρά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

«Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια η πρώτη φορά Αριστερά εξελέγη λέγοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και αμέτρητες άλλες κούφιες υποσχέσεις.
Τέσσερα χρόνια μετά έχει ψηφίσει δύο μνημόνια, έχει τσακίσει τη μεσαία τάξη, έχει αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ, έχει καταργήσει το ΕΚΑΣ, έχει πετσοκόψει τις συντάξεις, έχει αυξήσει 29 φόρους, έχει «αφήσει» τον Κουφοντίνα να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας, έχει γεμίσει τα νησιά μας με λαθρομετανάστες, έχει υποθηκεύσει την περιουσία του κράτους, έχει δώσει επιδόματα αντί για δουλειές, έχει κάνει ρουσφέτια αντί για αξιοκρατία, έχει εντρυφήσει στη χειραγώγηση των θεσμών αντί για ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και σήμερα, ακριβώς 4 χρόνια μετά, το «γιορτάζει» ξεπουλώντας και τη Μακεδονία μας.
Για όλα αυτά θα μιλήσουμε κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20.00, στο ξενοδοχείο Εlite City Resort, με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Αττικής, Μάκη Βορίδη.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πρ. πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι.

Η Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Νατάσσα Κυριακοπούλου».



ΠΗΓΗ:al

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad