Τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ


Έτοιμος μέχρι το τέλος της εβδομάδας να παραδώσει την έδρα του και να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ δηλώνει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε οτι θα παραδώσει την έδρα του σε 4- 5 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι πλέον ο Πάνος Καμμένος δεν θα διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα και δεν θα λογίζεται ως πολιτικός αρχηγός για τις διαδικασίες της Βουλής. Θα είναι ανεξάρτητος βουλευτής, με δύο πιστούς ακόμα βουλευτές, επίσης ανεξάρτητους, τη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον Κωνστανττίνο Κατσίκη. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που τυπικά ακόμα παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, είπε ακόμα ότι δεν θα ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά αποτελεί δέσμευσή του και δεν μπορεί να κάνει πίσω.


Πρόθεσε, δε, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, άλλωστε ψήφισε και την πρόταση εμπιστοσύνης και τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι είναι οριστικό το διαζύγιό του με τους ΑΝΕΛ. Ενώ κατέληξε λέγοντας ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές...

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ακόμη ότι δεν υπάρχουν σκιές στο δικό του όνομα, δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και όπως εξήγησε «την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική». Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως πολιτικό παγκόσμιου βεληνεκούς και χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών, μια ιστορική συμφωνία που την είχε ανάγκη η χώρα.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε επίσης ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα αλλά δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να αποκτήσει αστυνομικό να τον προστατεύει.

Σχολιάζοντας τη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη, όπως η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη «αποστασία», καθώς αντήλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι και ο πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν και οτι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα οδηγηθούμε σε εκλογές, πριν από την 25η Μαρτίου.



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad