Γ.Μπουντρούκας:'Κύριε Πιτσάκη οι ατεκμηρίωτες επιθέσεις σας δε με αγγίζουν ....." - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Γ.Μπουντρούκας:'Κύριε Πιτσάκη οι ατεκμηρίωτες επιθέσεις σας δε με αγγίζουν ....."


Χθες, δέχθηκα μια ατεκμηρίωτη, γεμάτη σκοπιμότητες, προσωπική επίθεση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με στόχο να ακυρώσει μια πολύ πετυχημένη διαβούλευση που είχα με θεσμικούς παράγοντες της Κορινθίας για τα προβλήματα του κορινθιακού λαού και φυσικά να συσκοτίσει την απήχηση και τη δυναμική που αποκτά καθημερινά ο συνδυασμός μου «Πελοποννησιακή Συμμαχία».
Μόνο ως αστεία και ανάξια σχολιασμού μπορεί να χαρακτηριστεί η αναφορά του κ. Πιτσάκη ότι εγώ είμαι εχθρός της Κορινθίας και θέλω το κακό της.
Προφανώς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι ικανοποιημένος από την πολιτική του Τατούλη και το ανύπαρκτο έργο του στην Κορινθία και ψάχνει αλλού για εχθρούς.
Δυστυχώς, όμως γι αυτόν, η εικόνα που αποκόμισα και αποκομίζω εγώ από τις επισκέψεις μου στην Κορινθία είναι τελείως διαφορετική.
Πολλά προβλήματα σε όλους τους Δήμους και την Περιφέρεια απούσα.

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσα την πρόθεση μου να θέσω υποψηφιότητα έχω δεχθεί επιθέσεις κυρίως γιατί δεν έχω τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού αλλά ενός ανθρώπου που βλέπει την πολιτική ως προσφορά.
Που σέβεται και υπηρετεί τους θεσμούς που μιλάει με στοιχεία και λέει αλήθειες. Και η αλήθεια κ. Πιτσάκη είναι ότι το επιμελητήριο του οποίου ήμουν επικεφαλής στήριξε την εκθεσιακή δραστηριότητα «Πελοπόννησος 2018» και επειδή μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία δίνω στη δημοσιότητα και τα σχετικά τεκμήρια.
Το ό,τι δε συνδιοργανώσαμε την έκθεση αυτό οφείλεται κυρίως σε σας που με ευθύνη σας δεν τηρήθηκαν οι προδιαγραφές που είχαν τεθεί στις αντίστοιχες εκθέσεις που έγιναν στην Τρίπολη και στο Άργος τα προηγούμενα χρόνια.
Η απόφαση στήριξης και όχι συνδιοργάνωσης ήταν συλλογική απόφαση και εγώ έχω μάθει να σέβομαι τις συλλογικές αποφάσεις.

Κύριε Πιτσάκη οι ατεκμηρίωτες επιθέσεις σας δε με αγγίζουν γιατί ο κόσμος της Πελοποννήσου μας γνωρίζει πολύ καλά και ξέρει και κρίνει.
Μην τον υποτιμάται.
Καταλαβαίνει γιατί μετά από τόσους μήνες βάζετε τέτοια θέματα. Καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα.
Θέλω όμως να σε ευχαριστήσω γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να μιλήσω για την επιμελητηριακή δράση μου και για τον σεβασμό με τον οποίο υπηρέτησα τον θεσμό.
Η επιμελητηριακή μου θητεία άλλωστε αποτελεί εχέγγυο στην τωρινή αυτοδιοικητική μου προσπάθεια.
Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες και οι επιχειρηματίες της Κορινθίας και των υπολοίπων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου όταν διαβάσουν το πρόγραμμά μας και μας συγκρίνουν με τους άλλους συνδυασμούς θα καταλάβουν ποιοι έχουν όραμα και ενδιαφέρονται πραγματικά να δώσουν δίκαιες λύσεις στα προβλήματα της περιφέρειας.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad