Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Δ. Σικυωνίων στην εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Δ. Σικυωνίων στην εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο αμφιθέατρο του Δήμου Σικυωνίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ με καλεσμένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.
Πριν της ομιλίας στο αμφιθέατρο  τελέστηκαν τα εγκαίνια του γραφείου της ΔΗΜ.ΤΟ με παρουσία πολύ κόσμου. Στο αμφιθέατρο Επίσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .
 Ακολούθησε η ομιλία του κ. Γεωργιάδη όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με τον χειμαρρώδη όπως πάντα λόγο του αναλύοντας όλη την επικαιρότητα με επίκεντρο φυσικά το νομοσχέδιο για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Πριν της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη χαιρέτησαν την εκδήλωση μας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Κορδώσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Παναγιώτης Νικας και ο βουλευτής του Νομού Κορινθίας κ. Χρήστος Δήμας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ευχαριστούν όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις των εγκαινίων και της ομιλίας. Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο κ. Άδωνη Γεωργιάδη για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί και να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις. 

Για το Δ.Σ  ο Πρόεδρος
ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ Δ. ΓΚΙΟΥΛΗΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad