Σφοδρή επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Π. Τατούλη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Σφοδρή επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Π. Τατούλη


Σφοδρότατη επίθεση στον περιφερειάρχη της Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη, εξαπέλυσε, πριν από λίγο, απ’ την Τρίπολη, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την παρουσία του στην κοπή της πίτας του βουλευτή της Ν.Δ., στην Αρκαδία, κ. Κωνσταντίνου Βλάση.


Ανεβαίνοντας στο αναλόγιο για να χαιρετήσει την εκδήλωση, ο κ. Γεωργιάδης, αναφέρθηκε και στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Γιατί λέμε όχι στον Π. Τατούλη; Ο κ. Τατούλης δεν είναι Ν.Δ. Έριξε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, το 2009. Παρά την δεύτερη ευκαιρία που πήρε, δεν υποστήριξε τη Ν.Δ. καμία φορά αυτά τα 5 χρόνια. Δεν είπε ούτε ένα καλό λόγο για αυτήν. Υπήρξε αλαζόνας, θεώρησε δικό του βιλαέτι την Πελοπόννησο. Πρέπει να ξέρετε, ότι, η περιφέρειά σας, είναι τελευταία στην απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων τα τελευταία 5 χρόνια. Σας καταδίκασε ο κ. Τατούλης. Αυτό εμείς θέλουμε να το αλλάξουμε. Λέμε ναι στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα. Έχει πραγματικό έργο στην Καλαμάτα. Έχει δείξει τις δυνατότητές του στην πράξη και όχι στα λόγια. Στηρίζουμε στις εκλογές Παναγιώτη Νίκα».

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad