Μουρούτσος πλερώνει, Πνευματικός του βγαίνει ! | Ο Αλεκαντανισμός δεν φεύγει ούτε με μεταμόσχευση._ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Μουρούτσος πλερώνει, Πνευματικός του βγαίνει ! | Ο Αλεκαντανισμός δεν φεύγει ούτε με μεταμόσχευση._



Μετά από τόσα χρόνια στην εξουσία ο Αλέκος Πνευματικός έχει δημιουργήσει δική του κατηγορία στο καθημερινό λεξιλόγιο της πιάτσας.

"Αλεκαντάνια" ή "Αλεκαντάν" ονομάζεται μια μερίδα ιδιαίτερα φανατικών υποστηρικτών του, συνήθως εξαρτημένων οικονομικά ή ιδιαίτερα ευνοημένων από διάφορες μικρομεσαίες δουλειές του Δήμου, όχι μεγάλου ύψους, αλλά σταθερής ροής.


Πρόκειται για μια ειδική προσωπική "φρουρά" του Αλέκου που δραστηριοποιείται στον κοινωνικό ιστό, στο διαδίκτυο, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και ενίοτε αναλαμβάνει ειδικές αποστολές που απαιτούν χαμηλές δεξιότητες αλλά μεγάλο εύρος εξάπλωσης.


Τα "αλεκαντάνια" παίζουν μπαλίτσα κατόπιν πολύ συγκεκριμένων οδηγιών και είναι αρκετά αποτελεσματικά στη διάδοση εκείνων που επιθυμεί ο Πνευματικός να διαρρεύσουν στην τοπική κοινωνία. Όταν δεν έχουν αποστολή και κυκλοφορούν ανέμελα, η εργοστασιακή τους λειτουργία είναι "Ο Αλέκος είναι μεγάλος !".



Είναι πανταχού παρόντα, σχεδόν σε κάθε διάλογο στο Facebook, σε κάθε like, σε κάθε ανάρτηση που τον αποθεώνει για να προστρέξουν να επιβεβαιώσουν και να επιβεβαιωθούν. Γι' αυτό και έχουν αρκετά καλή και στενή σχέση με το δημοσιογραφικό και παραδημοσιογραφικό κομμάτι που ενεργά υποστηρίζει τον Αλέκο Πνευματικό.

Το γιατί ο Αλέκος Πνευματικός αυτή την περίοδο είναι ανεβασμένος δεν χρειάζεται να το πολυαναλύσουμε. Ο Αλέκος έχει αναστηθεί μετά από όλα όσα έχουν γίνει τελευταία και αυτό του φαίνεται. Πως το λένε αυτό το κλισέ στα πρωϊνάδικα ; "Είμαστε μια ωραία παρέα και αυτό μας βγαίνει προς τα έξω" ; Κάπως έτσι. Ε αυτό.


Τώρα που κολλάνε όλα αυτά με τον τίτλο ...

Βγάζει λοιπόν ένα ρεπορτάζ ο Τσαρμπός για τον Μουρούτσο, τη βράβευση που του έγινε και τις επιχορηγήσεις που κάνει στα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Πετάει και το βίντεο από τη βράβευση όπου ο Μουρούτσος λέει πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τα πάντα όλα, τα οποία επιδοτεί από την τσέπη του (θυμίζουμε εποχές που θα έβγαζε τον Αίαντα Αγιονορίου στο Τσάμπιονς Λιγκ, συναυλίες με Σάκη Ρουβά και διάφορα άλλα ωραία) :




Τέλος πάντων, το μήνυμα δεν είναι δύσκολο, "πλερώνει ο Μουρούτσος" και με τον παρά του πέρα από το καλό που κάνει, μαζεύει και ψηφουλάκια. Άλλωστε ο ίδιος έχει πρόσφατα δηλώσει "εγώ τον έβγαλα τον Αλέκο το 2014, εγώ και θα τον ρίξω".

Και δεν είναι κρυφό ότι αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη του εγχειρήματος του Σταυρέλη, πλερώνοντας μεταξύ άλλων και τις απαραίτητες πένες για να γράφονται αυτά τα ωραία που διαβάζουμε με τα δίπολα, τη "Νεστοροσύνη" του Σταυρέλη στην αυτοδιοίκηση, τα περί δεξιών ελίτ και δεν συμμαζεύεται. Και καλά κάνει.


Γουστάρει ο Αρκάς να παραγοντίζει, ψοφάει. Ευφραίνεται η ψυχούλα του και δεν το κρύβει ο άνθρωπας. Ειδικά πια τώρα που έχει δικό του μαγαζί αυτοδιοικητικό έχει απελευθερωθεί και τις πετάει τις ρουκέτες τη μια πίσω από την άλλη. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως ήταν και το 2014 όταν έλεγε ότι "γιατί ρε παιδιά να τις πάρουν άλλοι τις δουλειές αφού υπάρχω και τις θέλω εγώ ;". Σωστός.


Σε αυτή την προεκλογική περίοδο ρίχνει λεφτά αβέρτα. Χορηγίες, ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά, παραεταιρείες, συνεργασίες, ένας ολόκληρος όμιλος δουλεύει για τον ίδιο και για εκείνους που υποστηρίζει. Και τραπεζώματα ... Πολλά τραπεζώματα. Μέχρι και κλαμπ τροφίμων Μουρούτσου έχει φτιαχτεί.


Και πάνω εκεί που ο Γιώργης πάει να κοιμηθεί ήσυχος, αφού έχει πιει πρώτα μια Κάναλ Ντάιβ χτυπώντας της τον πάτο, του φεύγουν μπουκάλια, κινητά, σιφώνια, μεντεσέδες, ρουμπινέ, πιεστικά γιατί βλέπει στο κινητό του τον τίτλο : "Από το ποδόσφαιρο οι πρώτοι υποψήφιοι Πνευματικού !".


Ανοίγει να διαβάσει και τι να δει ... Ο Αλέκος λέει φτιάχνει ψηφοδέλτιο με πρώτη γραμμή την αφρόκρεμα του κορινθιακού ποδοσφαίρου (αυτού του ποδοσφαίρου που έφτασε να παίζει η δοξασμένη Κόρινθος με τα Ελάφια Εξαμιλίων τρομάρα σου συντάκτη !).


Τρελαίνεται ο Γιώργης. Μα πως είναι δυνατόν να τον προδίδει έτσι ο χώρος που τον έχει ευεργετήσει με τις επιχορηγήσεις του ;;;


Ανοίγει καλύτερα να δει ποιος τα γράφει αυτά τα πράγματα έτσι κόντρα στο ρεπορτάζ του Τσαρμπού και του τινάζονται και οι δύο μπαταρίες που εκείνη την ώρα φορτίζει. Αυτή του κινητού του και την άλλη του ηλεκτρικού οχήματος που καβαλάει τελευταία (ιδιαίτερα οικονομικό παρεμπιπτόντως και φορτίζει στην ίδια σούκο με το κινητό σας αρκεί να βάλετε ένα καλό πολύμπριζο).


Και πάει ο ύπνος του Γιώργη ...

Πλερώνει ο Γιώργης, Πνευματικός του βγαίνει στη γραμμή ενημέρωσης ...


Τόμπολα ...


ΥΓ. Ο Αλεκαντανισμός δεν φεύγει ούτε με μεταμόσχευση._

Τελεία και παύλα._





Diogenis-press

ΚΡΖ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad