Στη «μαύρη λίστα» της Πειραιώς βρίσκεται ο Πέτρος Τατούλης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Στη «μαύρη λίστα» της Πειραιώς βρίσκεται ο Πέτρος Τατούλης


ΝΔ: «Κόβει» Πέτρο και Εύη Τατούλη

Στη «μαύρη λίστα» της Πειραιώς βρίσκεται ο Πέτρος Τατούλης και η απόφαση του νυν Περιφερειάρχη να είναι εκ νέου υποψήφιος απέναντι στον εκλεκτό της ΝΔ έχει συνέπειες και στο ψηφοδέλτιο Αρκαδίας της Ν.Δ.

Η Ν.Δ. δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, γιατί διαχειρίστηκε την Περιφέρεια και τα έργα της ως μια οικογενειακή υπόθεση.

Αυτή ήταν η αναφορά της εκπροσώπου της Ν.Δ. Μαρίας Σπυράκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΒEST. Η κ. Σπυράκη, μάλιστα, όχι μόνον αποδοκίμασε την επιλογή του νυν περιφερειάρχη να είναι εκ νέου υποψήφιος απέναντι  στον νυν δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια, αλλά τον κατακεραύνωσε αναφέροντας: «Διεκδικεί το Οσκαρ αναποτελεσματικότητας στη διαχείριση απορριμμάτων μαζί με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτο».

Παράλληλα η κ. Σπυράκη ξεκαθάρισε ότι ούτε η Εύη Τατούλη, κόρη του κ. Τατούλη, δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ., όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Μετά και την επίσημη επιβεβαίωση του αποκλεισμού της Εύης Τατούλη, υπήρξαν αντιδράσεις τόσο από την παράταξη του περιφερειάρχη όσο και από την αντιπεριφερειάρχη Αντωνία Μπούζα που έκανε λόγο για «κινήσεις πανικού, λόγω της εμφανούς απόρριψης από την κοινωνία της προσχηματικά αυτοδιοικητικής πρότασης του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad